Akın 'Bartın'ı çok daha ileriye taşıyacağız'

Bartın şehir merkezinde, ilçelerde, beldelerde ve köylerde seçim çalışmalarına aralıksız devam eden MHP Milletvekili Adayı Cemal Akın, halkla iç içe geçen Belediye Başkanlığı görevi süresince Bartın'ın yerel yönetimler düzeyindeki sorunlarına ortak akılla çözüm ürettiklerini ve büyük Bartın'ın temelleri sayılabilecek onlarca projeye imza attıklarını söyledi. Akın, 'Şimdi Milletvekili olarak Bartın'ı çok daha ileriye taşıyacak projelerin ve yatırımların takipçisi olmak için göreve talibim' dedi.

Akın 'Bartın'ı çok daha ileriye taşıyacağız'

Hizmet ve yatırımlarla Bartın’ı hak ettiği noktaya taşımak adına Bartın halkının desteği ile kutlu bir yola çıktıklarını kaydeden MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın“2009 yılında vatandaşlarımızın güveni ile Bartın Belediye Başkanı olarak göreve başladığım ilk günden son güne kadar geçen 14 yıllık süreçte yerel yönetimler düzeyinde kentimizin sorunlarını çözmek adına gece gündüz çalıştık. Temizlik, yol-kaldırım gibi rutin belediyecilik çalışmalarıyla sınırlı kalmayıp Bartın’ımızın asıl meselelerine, asıl sorunlarına odaklandık. Günübirlik değil, gelecek nesilleri düşünerek çalıştık. Halkımızın güvenine layık olabilmek için bahane değil çözüm ürettik. Altyapıdan üstyapıya, çevre düzenlemelerinden kent tarihine kadar şehrimizin dört bir yanında çalışmalar yaparken Bartın’ın yıllarca görmezden gelinmiş ve çözüm bekleyen en mühim meselelerini de planlı çalışmalar ve geleceğe dönük projelerle çözüme kavuşturduk. Hepimizin hayal ettiği büyük Bartın’ın temelleri niteliğindeki dev projeleri de Belediye Başkanlığı görevimiz süresince bir bir hayata geçirdik. Şimdi vakit Bartın’ımızı çok daha ileriye taşımanın vaktidir diyerek kutlu bir yola çıktık. Bu yolda halkımızın yanımızda olduğunu bilmek bize onur ve gurur veriyor. Vatandaşlarımızın desteği hizmet aşkıyla dolu yüreğimizdeki cesareti de perçinliyor” dedi.

“Çiftçimizin ve köylümüzün yanında olacağız”

Devlet yatırımlarının takipçisi olurken herkesin hayalindeki büyük Bartın’ı ortak akılla inşa etmek istediklerinin de altını çizen Akın, “Halkımızın takdirleriyle göreve geldiğimizde öncelikli olarak sağlık, sanayi ve istihdam, turizm ve tarım alanında Bartın’ı hak ettiği noktaya taşımak için seferber olacağız. Şehrimizde işsizlik gibi bir mesele kalmayana kadar sanayi ve istihdama odaklanıp, doğası ve tarihi ile kentimizi yılın dört mevsimi turist çeken bir şehre dönüştürmek için çalışacağız. Tarım faaliyetlerinin daha fazla desteklenmesini sağlayarak çiftçimizin ve köylümüzün yanında olacağız. Hepimizin hayalindeki büyük Bartın’ı ortak akılla, gönül ve el birliği ile inşa edeceğiz. Çocuklarımıza ve torunlarımıza bu güzel şehri koruyup kollayarak, geliştirip büyüterek teslim edeceğiz. Sosyal ve kültürel alanda da şehrimizin tanınan-anılan bir kente dönüştüreceğiz. Gençlerimizin ve yaşlılarımızın her daim yanında olup bu şehrin dününe ve yarınına birlikte sahip çıkacak, tarihini ayakta tutup yaşatırken geleceğini de birlikte planlayıp inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Bizim yegâne gücümüz olacak”

Siyasi alandaki tecrübelerini Bartın’ın gelişmesi ve büyümesi için değerlendireceğinin de altını çizen Cemal Akın “Bartın’a hizmet noktasında halkımızın sevgisi ve teveccühü bugüne dek olduğu gibi bugünden sonrada bizim yegâne gücümüz olacak. İnsanımıza, memleketimize, kültürümüze, tarihimize ve yarınlarımıza sahip çıkacağız. Ortak akıl düsturu ile yol alacak ve siyasetteki tecrübelerimizi kentimize ekonomik katkı sağlayacak yatırımlar almak ve insanlarımıza çok daha büyük hizmetler sunmak için değerlendireceğiz” ifadelerinde bulundu.