Akın, alt yapıyı anlattı

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde gerçekleştirilen çalışmaları anlatan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, altyapının sorunsuz hale getirildiğini belirtti.

Akın, alt yapıyı anlattı

 

 

Muhammet Civan

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde gerçekleştirilen çalışmaları anlatan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, altyapının sorunsuz hale getirildiğini belirtti. Göreve geldiği 2009 yılından buyana önemli yatırımların yapıldığını belirten Akın, son olarak da Bartın Belediyesi Yaş Sebze, Meyve Toptancı Hali’nde ki kanalizasyon ve yağmur suyu hattının bakım ve onarımının gerçekleştirildiğini ifade etti.

“Önemli Yatırımlar Yaptık”

Çalışmaları yakından takip eden Başkan Akın; “Bartın Belediyesi olarak kent merkezindeki tüm mahallelerimizde altyapı çalışmalarımıza büyük önem verdik. Göreve geldiğimiz< günden buyana çok önemli çalışmalara imza attık. Belediye Başkanları altyapıya pek fazla girmezler. Çünkü altyapıya girildiğinde haliyle üstyapı da bozulduğu için üstyapıyla ilgili de çalışma yapılması gerekiyor. Tabii bir de altyapıya yapılan görünmediği için de çok fazla bu alana yatırım yapmazlar. Bartın Belediyesi olarak benim göreve geldiğim 2009 yılından buyana Bartın’ın altyapısını sorunsuz hale getirebilmek için önemli yatırımlar yaptık. Son olarak da Yaş Sebze, Meyve Toptancı Hali’nde çalışma yapıyoruz. Çalışmaları kısa sürede tamamlayarak, hali altyapısı sorunsuz bir hale getireceğiz. Görev alan personelimize kolaylık diliyorum.

“Altyapısı Sorunsuz Bir Bartın İnşa Ettik”

Az bir yağmur yağdığında bile 350-400 işyeri ve haneye su girerdi. Bizler Bartın’ın her noktasını elden geçirmeye çalıştık. Özellikle doğalgaz nedeniyle çalışma yapılırken, bunu fırsata çevirerek yağmur suyu hattı ve kanalizasyon hatlarıyla ilgili de bakım ve onarım çalışması yaptık. Su baskını yaşanan noktalara ızgaralar yerleştirdik. Izgaraları küçük olan yerlerin ızgaralarını büyüttük. Bu çalışmalarımızın yanı sıra da bu hatlarımızda büyük kukalarla temizlik çalışması yaptık. Bu çalışmalarımız neticesinde yağmur yağdığında hamt olsun sorunsuz bir şekilde atlatıyoruz. Yine her ihtimale karşı ekibimizi hali hazırda bekletiyoruz. Altyapısı sorunsuz bir Bartın inşa ettik. Bunu da gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalar sayesinde başardık.”

Esnaf ziyaretleri devam ediyor

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti. Belediye Başkanı Cemal Akın, Kent Merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti. Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Başkan Akın, “Şehrimizin her sokağında esnaf ziyaretlerimize devam ediyor, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden büyük keyif alıyoruz. Hem çalışmalarımızı anlatıyor, hem vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Daha güzel yatırımlar, daha güzel Bartın için bu sohbetlerle çözüm üretiyoruz. Daha önce olduğu gibi her anı halkın içinde olmak için değerlendirip talep ve önerileri bizzat dinliyorum. Bu şekilde memleketimize en etkili ve hızlı şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Bundan sonrada aynı anlayışla çalışacağız. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için tüm esnaf dostlarımıza teşekkür ediyor, bereketli bol kazançlar diliyorum” dedi.

“Halkımızla bir araya geliyoruz”

Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, İl Başkan Yardımcısı Kemal Özay, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri İhsan Emre Fırıncıahmetoğlu ve Şeref Demir ile birlikte Çiftlik Köyü Demirciler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Köy ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Vekili Fırıncıoğlu; “Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Kent merkezinde yaptığımız ziyaretlerin yanı sıra köylerimizde de Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu kapsamda da Çiftlik Köyü Demirciler Mahallesi’ni ziyaret ederek köy sakini dostlarımızla bir araya geldik. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretimizde hem çalışmalarımızı anlattık hem de dostlarımızın görüşlerini dinleme imkanı bulduk. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde bizleri misafir eden Köy Muhtarımız ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Parke taşları tamir edildi

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde bozulan ve deforme olan parke taşları tamir edilerek, düzgün hale getiriliyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından kent merkezinde bozulan ve deforme olan parke taşları tamir edilerek, düzgün hale getiriliyor. Bu kapsamda da ekiplerimiz İskele Caddesi’de ki yolda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor. Görev alan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

KAÇEP üyeleriyle buluştu

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, , berberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları(KAÇEP) Başkanı Esra Özşan, KAÇEP Üyeleriyle bir araya geldi. Program sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Bugün KAÇEP üyesi hanımefendiler ile bir araya geldik. Değerli dostlarımızla Belediye çalışmalarımızı değerlendirdik. Projelerimizle ilgili öneri ve taleplerini dinledik. Programa katılımlarından dolayı tüm hanımefendilere teşekkür ediyorum” dedi.

“Allah rahmet eylesin”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, berberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanımı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile birlikte merhum Hüseyin Arıcı’nın cenazesine katılarak başsağlığı diledi. Cenaze yakınlarına ve törene katılanlara başsağlığı dileklerini ileten Başkan Akın, Merhum Arıcı’ya  Allah’tan rahmet diledi.