Akdeniz, Polis Haftasını kutladı

Bartın Bartın Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, Emniyet Teşkilatımızın 178. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Akdeniz, Polis Haftasını kutladı

Akdeniz, Polis Haftasını kutladı

 

Bartın Bartın Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, Emniyet Teşkilatımızın 178. kuruluş yıldönümünü kutladı.

 Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz, “Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, Milletimizin  huzur ve güvenliğini sağlayan Emniyet Teşkilatımızın 178. kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz 'Polis Haftası'nı kutluyorum” dedi.

   Akdeniz, kutlama mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz.

     Çağdaş bir devlet olmanın en önemli gereklerinden birisi insan hak ve özgürlüklerinin önündeki engellerin kaldırılması ve hukukun üstünlüğü prensibinin sosyal ve siyasal alanda egemen kılınmasıdır. Çağdaş bir devlet için yaşamsal öneme sahip bu temel ilkelerimizin uygulamaya geçirilmesinde Türk Polis Teşkilatımızın çok önemli bir rolü vardır. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

      Kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması, bütün vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliği için günün kesintisiz 24 saatinde devamlı görev yapan fedakâr Bartın polisinin polis haftasını şahsım, Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği yönetim kurulu ve tüm esnaflarımız adına kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diler, bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımla başarılar dilerim” dedi.