'Hakkınızı helal ediniz'

AK Parti, Parti Tüzüğü gereği 3 dönem kuralına takılan AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç bir veda mesajı yayımlayarak 16 yıldır Bartın'ın en uzun milletvekilliği görevini yaptığını belirterek Bartın'a hizmet ettiğini dile getirdi. Milletvekili Tunç açıklamasına Bartın halkından helallik istedi. Tunç açıklamasında, 'Parti tüzüğümüz gereğince üç dönem kuralı nedeniyle milletvekilliğine bu dönemde veda ediyoruz. Türkiye Yüzyılı yolculuğunda hiçbir makam ayrımı gözetmeden bu kutlu davanın bir ferdi olarak ilk günkü heyecanımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kadirşinas hemşehrilerimize Bartın'ın bir evladı olarak bugüne kadar şahsıma gösterdiğiniz sevgi ve teveccüh için sizlere müteşekkirim, minnettarım. Hakkınızı helal ediniz.'dedi.

'Hakkınızı helal ediniz'

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç yaptığı açıklamada 16 yılın değerlendirmesini yaparak bundan sonrada ilk günkü heyecanla çalışmalara devam edeceğini belirtti. Tunç şöyle konuştu, “

“Bir Sevdadır Bartın…

Değerli hemşehrilerimiz; Bartın Ulus Ulukaya Köyünde doğmuş her zaman aranızda olan bir evladınız, bir kardeşiniz olarak, milletimizin ve hemşehrilerimizin teveccühüyle 2007 yılından itibaren Gazi Meclisimizde 5 dönem 16 yıl ilimizin en uzun milletvekilliği, partimizin birçok kademesinde ve son olarak AK Parti Grup Başkanvekilliği görevinde bulunarak, milletimizin, hemşehrilerimizin ve şehrimin hizmetinde olduk. Bartın ilimizi merkezinden ilçelerine, beldelerinden köylerine kadar sayısız eserlerle donattık. Ankara’daki Meclis ve Parti çalışmalarımızın yoğunluğuna ve ağırlığına rağmen, tüm gücümüzle her fırsatta şehrimizde olmaya çalıştık.  Yeri geldi çocuklarımızı, ailemizden feragat edip tek sevdamız Bartın diyerek varımızı yoğumuzu, tüm zamanımızı ortaya koyarken kimi zaman sevincimizi paylaştık, kimi zaman acılarımızın yüküne birlikte omuz verdik.  Hemşerilerimizin taleplerine gönülden cevap vererek, dertlerine ortak olduk.

“Bartın’da en büyük yatırımlara şahitlik ettik”

Bartın’da destek ve duanızla en büyük yatırımlara şahitlik ettik. Bartın’ımızda Üniversite’sinden; Köprüsünden tünellere ve yollara, OSB’lerden doğal gaza, okullardan hastanelere kadar son dönemin en büyük gelişim sürecini yaşadı. Parti tüzüğümüz gereğince üç dönem kuralı nedeniyle milletvekilliğine bu dönemde veda ediyoruz. Türkiye Yüzyılı yolculuğunda hiçbir makam ayrımı gözetmeden bu kutlu davanın bir ferdi olarak ilk günkü heyecanımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. 28. Dönem Milletvekili Adaylarımız dava arkadaşlarım Yusuf Ziya Aldatmaz ve Turhan Kalaycı kardeşime muvaffakiyetler diliyorum. Adaylarımızın başarıları için var gücümüzle çalışacağız. Türkiye’nin daha da büyümesi, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşması için, Bartın’ımızın daha da kalkınarak güçlenmesi için omuz vermeye devam edeceğiz.

“Hakkınızı helal ediniz”

Bartın’ı 2007 yılından buyana parlamentoda 5 dönemdir temsil etmenin onur ve gururunu şahsıma yaşatan Bartınlı hemşehrilerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Bartın’daki teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Kadirşinas hemşehrilerimize; Bartın’ın bir evladı olarak bugüne kadar şahsıma gösterdiğiniz sevgi ve teveccüh için sizlere müteşekkirim, minnettarım. Hakkınızı helal ediniz.”

 

 

'Hakkınızı helal ediniz'
'Hakkınızı helal ediniz'
'Hakkınızı helal ediniz'
'Hakkınızı helal ediniz'
'Hakkınızı helal ediniz'
'Hakkınızı helal ediniz'
'Hakkınızı helal ediniz'
'Hakkınızı helal ediniz'
'Hakkınızı helal ediniz'
'Hakkınızı helal ediniz'
'Hakkınızı helal ediniz'
'Hakkınızı helal ediniz'
'Hakkınızı helal ediniz'
'Hakkınızı helal ediniz'