Akdeniz kurumları ziyaret etti

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz bir  dizi ziyaretlerde bulundu.

Akdeniz kurumları ziyaret etti

Akdeniz Bartın Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreter vekili Uğur Karakaya’yı ziyaret etti.

Akdeniz Bartın Vali Yardımcımız ve İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Sayın Uğur Karakaya’yı Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Sicil Müdürü Sibel Kaymakçı ile birlikte ziyaret ettik. Sayın Uğur Karakaya’ya hazırlattığımız isminin yazılı olduğu özel yapım bakır plaket hediyemizi sunduk. Göstermiş olduğu misafirperverlikten ve ilgi alakadan dolayı kendilerine teşekkür ederiz

 

Akdeniz İşkur Müdürünü ziyaret etti

Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Akdeniz, “Bartın İşkur İl Müdürü Ali Solak’ı makamında ziyaret ettik. Ziyarette İşkur teşvikleri, işbaşı eğitim programları ile ilgili konularda bilgilendirme görüşmesi gerçekleştirdik. Kendisine verdiği bilgiler ve misafirperverlikleri için teşekkürlerimi sunarken çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

 

Yılmaz Akdeniz Defterdar  Mecit Özdemir’i ziyaret etti

Akdeniz, “Ziyarette güncel konular hakkında fikir alışverişinde bulunduk.  Sayın, Defterdarımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakası ile misafirperverliği için şahsım birliğimize bağlı oda başkanlarım ve tüm esnaflarınız adına çok teşekkür ederken başarılı çalışmalarının devamını dilerim”dedi.