Başkan Fırıncıoğlu derneklerle bir arada

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Amatör Kayıklı Olta Balıkçıları Derneği Başkanı ve dernek üyeleri ile Bartın Avcılar ve Doğa Sporları Derneği Başkanı, Başkan Yardımcısı ve üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Fırıncıoğlu derneklerle bir arada

 

Belediye Başkanı Fırıncıoğlu, Bartın Amatör Kayıklı Olta Balıkçıları Derneği ve  Bartın Avcılar ve Doğa Sporları Derneği dernek üyelerinin öneri ve taleplerini dinledi. Kıymetli düşünceleri için dernek üyelerine teşekkür eden Başkan Fırıncıoğlu, ziyaret sonrası şu ifadeleri kullandı; “ Bartın Amatör Kayıklı Olta Balıkçıları Derneği Başkanı Zekai Vural ve dernek üyeleri ve Bartın Avcılar ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Cavit Atsever, Başkan Yardımcısı Fatih Yatgın ve üyeleriyle bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledim. İlimizin gelişmesi için yapacağımız projelerimiz hakkında bilgiler verdim. Katılım sağlayan kıymetli dostlarımıza destekleri ve değerli fikirleri için teşekkür ediyorum.”

HÜRRİYET MAHALLESİ’NDEN BAŞKAN FIRINCIOĞLU’NA BÜYÜK İLGİ

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, mahalle ziyaretleri kapsamında Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda Başkan Fırıncıoğlu, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de dinleyerek değerli fikirleri için vatandaşlara teşekkür etti. Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu; “Belediye olarak vatandaşlarımızın düşüncelerini son derece kıymetli buluyor ve ihtiyaçları doğrultusunda çözüm odaklı, şeffaf, hesap verebilirlik ve katılımcı belediyecilik üzerine hizmet üretmeye devam ediyoruz. Hürriyet Mahallesi’ne misafir olarak 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimde desteklerini isteyerek, yaya ile araç köprüsü ve battı çıktılarla trafik sorununu ve Bartın’ımızla ilgili sorunları nasıl çözeceğimizi anlattık. Katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum” dedi.

BAŞKAN HAL ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte Bartın Belediyesi Hal Müdürü Murat Erözcan ve Hal Müdürlüğü personeli ile Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali esnafını ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Fırıncıoğlu, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Yeni dönem projeleriyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu, esnaflara bereketli kazançlar diledi.

BAŞKAN FIRINCIOĞLU’NDAN OKUL ZİYARETLERİ

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Özel Ayçiçek Anaokulu, Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi ve Bartın İMKB Ortaokulu’nu ziyaret etti. Başkan Fırıncıoğlu, okul ziyareti sırasında öğrencilerle samimi bir şekilde sohbet ederek, öğrencilerin hazırladığı müzik ziyafeti ile keyifli vakit geçirdi. Ziyaretleri sırasında eğitim kurumlarının önemine vurgu yapan Başkan Fırıncıoğlu, ziyaretleri sonrası şu ifadeleri kullandı; “ Çocuklarımızın doğru ve nitelikli bir eğitim alması, onların geleceği için büyük önem taşıyor. Bu nedenle Özel Ayçiçek Anaokulu, Sabri Çavuşoğlu Lisesi ve Bartın İMKB Ortaokulu’nu ziyaret ettim. Yavrularımızın bizim ziyaretimize istinaden hazırladığı müzik ziyafeti için teşekkür ediyorum. Sınıf ve atölye ziyaretleri sonrası Bartın İMKB Ortaokulu Müdürü Sayın Ali Rıza Yılmaz, Bartın Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi Müdürü Sayın Alptekin Yılmaz ve öğretmenlerimize bir araya gelip, okulun yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi aldım. Belediye çalışmalarımızı da değerlendirerek, talepleri dinledim. Kıymetli düşünceleri için teşekkür ediyorum. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.”

BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLERİM”

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Galericiler Sitesi’nde ticari hayatına başlayan Gazella Cafe & Fast Food isimli işletmenin açılış törenine katıldı. Başkan Fırıncıoğlu, tören sonrasında işletme sahibi Şaban Ceylan’a üzerinde Bereket Duasının yer aldığı tablo hediye etti. Katıldığı açılış töreni ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “Galericiler Sitesi’nde ticari hayatına başlayan Gazella Cafe & Fast Food isimli işletmenin açılış törenine katılarak mutluluklarına ortak oldum. İşletmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hizmete giren Gazella Cafe & Fast Food Sahibi Sayın Şaban Ceylan’a bereketli kazançlar dilerim ”dedi.