Akdeniz'den Belediyeye teşekkür

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol düzenleme çalışmalarına Sanayi Sitesi'nde sürdürüyor. Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz de Belediyeye bu çalışmasından dolayı teşekkür etti.

Akdeniz'den Belediyeye teşekkür

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol düzenleme çalışmalarına Sanayi Sitesi’nde sürdürüyor. Hasar gören noktalar sıcak asfalt ile yeniden düzenlenirken çalışmaları Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yakından takip ediyor. Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Başkan Cemal Akın”  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hazırlamış olduğumuz program kapsamında ihtiyaç duyulan noktalarda yol düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Sanayi Sitesi’nde çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz ihtiyaç duyulan noktaları sıcak asfalt ile sil baştan yeniliyor.  Çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayarak bu bölgede de daha iyi ulaşım imkanı sağlamış olacağız “ dedi.

Akdeniz’den teşekkür

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz de Belediyeye bu çalışmasından dolayı teşekkür etti. Akdeniz “Bartın Belediyesi ekipleri tarafından Yeni Sanayi Sitesinde bozulan yollarda asfaltlama ve tamirat yapıldı. Başta Belediye başkanımız Sayın Cemal Akın’a ve personeline şahsım ve Sanayi sitesi esnaflarımız adına çok teşekkür ederim. İleriki günlerde sanayi sitemizde bozulan yollarda asfaltlama ve tamirata devam edilecektir” dedi.