Akdeniz, Akçam'ı makamında ziyaret etti

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı'na ilişkin yaptıkları çalışmalar ve yapılması gereken çözümler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Akdeniz, Akçam'ı makamında ziyaret etti

 

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam’ı makamında ziyaret etti.

Hakan Akçam Başkan’a göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Başkan Akdeniz, “Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam’ı makamında ziyaret ettim. 5 Haziran 2018 tarihinde hazırlanan, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı'na ilişkin yaptıkları çalışmalar ve yapılması gereken çözümler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Hakan Akçam Başkan’a göstermiş olduğu misafirperverlik ve hoş sohbeti için çok teşekkür ederim” dedi.