Ankara'dan teşekkür!

Basın İlan Kurumu (BİK) Ankara Bölge Müdürü Murat Yürekli, İl Genel Meclisi karar özetlerini resmi ilan olarak yayınlatma kararından dolayı Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya'ya teşekkür etti.

Ankara'dan teşekkür!

Ankara’dan teşekkür!

Basın İlan Kurumu (BİK) Ankara Bölge Müdürü Murat Yürekli, İl Genel Meclisi karar özetlerini resmi ilan olarak yayınlatma kararından dolayı Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya’ya teşekkür etti.

Bartın’da “yerel yönetimler” ile “yerel medya işbirliği” meyvelerini vermeye başladı.

Belediye Meclisi’nde alınan kararın ardından İl Genel Meclisi de karar özetlerinin 1 Ocak 2024’den itibaren İl Genel Meclisi’nin karar özetlerini Bartın'da resmi ilan yayınlayan gazete ve internet haber sitelerinde yayınlama kararı aldı.

Basın İlan Kurumu (BİK) Ankara Bölge Müdürü Murat Yürekli, alınan bu karardan ötürü bir teşekkür mesajı yayımladı.

Yürekli, X sosyal medya platformu hesabından yaptığı paylaşımla Vali Arslan ve Karakaya’ya teşekkür ederek “Bartın İl Genel Meclisi aldığı bir kararla, 1 Ocak 2024’den itibaren İl Genel Meclisi’nin karar özetlerini Bartın'da resmi ilan yayınlayan gazete ve internet haber sitelerinde yayınlama kararı aldı. Sayın Valimiz Dr. Nurtaç Arslan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya’ya teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.