AK Parti'den gurbetçilere 'oy kullanın' çağrısı

AK Parti Bartın Dış İlişkiler Başkanı Ayşe Kaya, yurtdışında yaşayan vatandaşları sandık noktalarına giderek oylarını kullanmaları çağrısında bulundu. Bu arada 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri için Zonguldak Havalimanı'nda oy verme işlemi başladı.

AK Parti'den gurbetçilere 'oy kullanın' çağrısı

AK Parti Bartın Dış İlişkiler Başkanı Ayşe Kaya, yurtdışında yaşayan vatandaşları sandık noktalarına giderek oylarını kullanmaları çağrısında bulundu. Gurbetçilerin mutlaka oy haklarını kullanmalarını isteyen Kaya, “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın Türkiye Yüzyılı vizyonuna desteklerini çok önemsiyoruz. 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde 1 milyon 691 bin 287 vatandaşımız oy kullandı ve geçerli sayılan 1 milyon 676 bin 268 oydan Türkiye Yüzyılı vizyonumuzda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 57.70’lik bir destek geldi. Bu desteğin artması ve daha fazla vatanını, ülkeni ve ülkesinin hedeflerini benimseyen vatandaşlarımızın oylarını kullanmasını bekliyoruz. Çünkü bu seçimde 1 oyun bile önemi var. Deniz ötesinden FETÖ’cülerin, Avrupa’daki bölücü yandaşlarının ülkemiz üzerinde oynamak istediği oyunlara 14 Mayıs’ta olduğundan daha güçlü bir cevap vereceklerinden kuşkumuz yok” dedi.

Zonguldak Havalimanı'nda oy verme işlemi başladı

Yurt dışı temsilciliklerde oy verme işlemleri 24 Mayıs'a ve gümrüklerde 28 Mayıs saat 17.00'ye kadar sürecek. Bu arada 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri için Zonguldak Havalimanı'nda oy verme işlemi başladı. Zonguldak Havalimanında, daha çok Almanya'dan gelip bir süredir memleketinde olan Zonguldak ve Bartın ağırlıklı vatandaşlar oy kullanacak.