AK Parti'de hedef 2'de 2

Galla Pazarındaki pazarcılarla vatandaşları ziyaret eden AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, önümüzdeki seçimler için iddialı konuştu. Başkan Kalaycı, 'Hedefimiz AK Parti olarak, Bartın'ımızı meclisimizde 2 milletvekili ile temsil etmektir. Bu hedefi gerçekleştirebilecek olan da sadece AK Partimizdir' dedi.

AK Parti'de hedef 2'de 2

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, yoğun ziyaret programlarına devam etti. Bu kapsamda esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Kalaycı, Pazar yerine de giderek pazarın nabzını tuttu. İl Başkan Yardımcıları Mukaddes Bilgin, Ayşe Kaya, Gülten Bacıoğlu ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Eray Oğuz’un da yer aldığı ziyaretlerde talep ve önerileri dinleyen Başkan Kalaycı, “2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize gücümüze güç katan AK Kadrolarla emin adımlarla ilerliyoruz. Hedefimiz AK Parti olarak, Bartın’ımızı meclisimizde 2 milletvekili ile temsil etmektir. Bu hedefi gerçekleştirebilecek olan da sadece AK Partimizdir. Çünkü her zaman milletimizin yanında, onlarla iç içeyiz. Her gün vatandaşlarımızla buluşuyor, onların taleplerini dinliyor, çözüm gerektiren konularda da çözüm için çabalıyoruz. Vatandaşımız da bunun bilincinde.” dedi.

“Pembe tablo çizmeye kalkıyorlar”

 Vatandaşların algı ve karalamalara inanmadığını ifade eden Başkan Kalaycı, “Milletimiz gerçeklerin farkında. 20 yıllık iktidarımızda bizden önce hayal edilemeyen hizmetleri gerçeğe dönüştürdük. Özellikle Ayasofya Cami’mizin açılışı ülkemizin tam bağımsızlığına işarettir. Ülkemiz üzerinde asla bir operasyon yapmaya fırsat ve izin vermeyeceğiz. Bunları yaparken, hem ülkemizin alt yapısını, hem de savunma sanayimizi de güçlendirdik. 2002 yılından önce bu yatırımları hayal bile edemezdik. Çünkü milletimizin kaynakları milletimize harcanmadı, çarçur edildi. Ülkemizi sayısız kere ekonomik krizlere soktular. Bir gecede 25’e yakın bankayı batırıp milletimizi milyarlarca dolar da borca soktular. Bu yükleri de partimiz yüklendi ve sorunu tek tek çözdük. 1 milyar dolar borç için IMF kapılarında gezenler, memurunun, emeklisinin maaşını ödemek için el pençe sırada bekleyenler çıkmış algı ve karalama peşinde koşuyor. Milletimiz buna inanmaz. Özellikle 2002 öncesi Türkiye’sini yaşayanları hiç inandıramazlar. Gençlerimizi de kandırmak için 2002 öncesi için pembe tablo çizmeye kalkıyorlar. Ama gençlerimizi de kandıramazlar. Hizmet üretmek yerine lafla, karalama ile oy avcılığı yapanları milletimiz affetmedi, affetmeyecektir. 20 yıldır bu siyasetlerinin sonucu sürekli sandığa gömüldüler, gömülmeye de devam edecekler.” diye konuştu.

“Bütün teknolojik yatırımların mimarı partimizdir”

Muhalefetin gerçek yüzünün yapılan açıklamalarla da ortaya çıktığını kaydeden Kalaycı, “Biri çıkıyor, milliyetçiyim diyor. Diğer yandan gidip partisinde FETÖ’cüleri barındırıyor. Terör örgütü PKK’nın eli kanlı lideri Abdullah Öcalan’a güzellemeler yapan Selahattin Demirtaş’la kahvaltı planlıyor. Biri çıkıyor, ülkemizin medarı iftiharı BAYKAR’a dokunmaktan bahsediyor. BAYKAR dediğimiz ne? SİHA’mızı, Akıncı’larımızı üreten firmamız. Dünyadaki bütün rakiplerinin gıpta ile baktığı firmamız. Firmanın ürettiği SİHA’lardan kim rahatsız? Yunan rahatsız, Fransız rahatsız, ABD’liler rahatsız. En önemlisi PKK militanları ve sempatizanları rahatsız. Siz niye rahatsızsınız? Hangisine hizmet ediyor, ya da mavi boncuk dağıtıyorsunuz? Öyle bir konuşuyorlar ki, zannedersiniz bu ülkede 2002 öncesi savunma sanayi vardı. Bu yapılan bütün teknolojik yatırımların mimarı partimizdir. Çünkü partimizin tek derdi milletimizin, devletimizin geleceğidir. 2023, 2053, 2071 hedeflerine ülkemizi götürecek olan tek anlayış AK Partimizin anlayışıdır. Milletimiz de bunu gayet iyi biliyor. Milletimiz önümüzdeki seçimlerde de AK Partimizi, Cumhur ittifakımızı destekleyecek ve ülkemizi eski karanlık günlerine geri döndürmeye çalışan bu zihniyete izin vermeyecektir. Biz milletimizin ferasetine güveniyoruz.” ifadelerini kullandı.