ADEM'den kermes etkinliği

Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi (ADEM) tarafından kermes etkinliği düzenlendi.

ADEM'den kermes etkinliği

Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi (ADEM) tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kermes etkinliğinde birçok el emeği ürün satışa sunuldu.

Etkinliğe Bartın Valisi  Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile birlikte il protokolü de katılım sağladı.

El yapımı takılardan tepsilere, çeşitli süs eşyalarından Bartın’a özgü tel kırma ile süslenmiş ürünlere kadar çok sayıda ürün bu kermeste sergilendi.

El emeği göz nuru ürünlerin bulunduğu stantları gezerek kursiyerlerle sohbet eden Vali Arslan ardından yaptığı açıklamada, Aile Destek Merkezleri sayesinde kadınların meslek edinerek aile bütçesine katkı sağladıklarını ifade ederek kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu da kermes ile ilgili değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi, “Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın “Aile Destek Merkezi Projesi” kapsamında açmış olduğu kurslarda yapılan el emeği göz nuru ürünlerin satışının gerçekleştiği kermesi ziyaret ettik. Bu güzel projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

19 Eylül tarihi itibariyle Hükümet Caddesinde açılan kermes etkinliği 22 Eylül tarihine kadar açık olacak.