9 kişiye belge verildi

Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sınavları kapsamında Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Sınavı'nda başarılı olan 9 kişiye belgeleri takdim edildi.

9 kişiye belge verildi

9 kişiye belge verildi

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nda Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sınavları kapsamında Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Sınavı’nda başarılı olan 9 kişiye daha belgeleri verildi.

 

Alınması Zorunlu Mesleki Yeterlilik Belgeleri kapsamında yer

alan Sorumlu Emlak Danışmanlığı ile ilgili olarak TOBB MEYBEM değerlendiricisi Adnan Kara tarafından 17 katılımcıya ilk olarak Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği, Türkiye’deki Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sistemi ve Yetki Belgesine dair hususlar anlatıldı.

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğinde TSO MEYBEM Sorumlu Personeli Sena Kasapoğlu koordinatörlüğünde yapılan sınavlarda başarı gösterenler ise belgelerini almaya hak kazandılar. Bu kapsamda Hüseyin Demirci belgesini Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık’ın elinden aldı. 
 

“Sınavlar devam ediyor”

 

TSO Başkanı Halik Balık ise yaptığı açıklamada eğitim ve sınavların devam ettiğini belirterek, “Sınavları başarıyla tamamlayarak belge almaya hak kazanan arkadaşlarımıza yetki belgelerinin hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olmasını temenni ediyorum. Bu konu da eğitimler, sınavlar devam ediyor. Belgesini almamış arkadaşlarımızın da en kısa zamanda belgelerini tamamlamalarını bekliyoruz.”dedi.

Haber Merkezi