47 amatör spor kulübüne yardım

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün spor kulüplerine destek olmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Spor Kulüplerine Ayni ve Nakdi Yardım Töreni' Bartın'da da yapıldı.

47 amatör spor kulübüne yardım

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün spor kulüplerine destek olmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak ilimizde de Gençlik Merkezi Spor Salonunda gerçekleştirilen “Spor Kulüplerine Ayni ve Nakdi Yardım Töreni” ne katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Vali Arslan, “Gençlerimizin sporun farklı branşlarında ilimiz ve ülkemiz adına nice güzel başarı hikâyelerini yazabilmeleri için ilimizde spora hizmet veren 47 amatör spor kulübüne gençlerimizin hayallerini karşılıksız bırakmayarak yapılan 1 milyon 230 bin TL nakdî yardımın iletilmesinde katkıları bulunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, spor kulüplerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Düzenlenen tören günün anısına toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.