MÜSİAD'tan TSO'ya ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Almanya Köln Şube Başkanı Yunus Arslan ve MÜSİAD Bartın Şube Başkanı Muhammet Aksoy, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Almanya'da faaliyet gösteren iş insanlarının Türkiye'ye ve Bartın'a yatırım yapması, iki ülke ticari ilişkileri ve bölgedeki ticaret yaşamına yönelik istişarelerde bulunuldu.

MÜSİAD'tan TSO'ya ziyaret

MÜSİAD Almanya Köln Şube Başkanı Yunus Arslan, Türkiye ve Almanya arasındaki ticari ilişkilerin her geçen gün geliştiğini ve bu ilişkilerin daha da güçlendirilmesi gerektiğini belirtti. Arslan, "Almanya'da faaliyet gösteren iş insanlarının Türkiye'ye yatırım yapmaları için uygun bir ortam var. Türkiye'nin ekonomik potansiyeli her geçen gün artıyor ve bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için iş birliği yapmak gerekiyor" dedi.


MÜSİAD Bartın Şube Başkanı Muhammet Aksoy ise Bartın'ın ekonomik potansiyelinden bahsederek, "Bartın, son yıllarda yapılan yatırımlarla gelişen bir ilimiz. Doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle de dikkat çekiyor. İş insanlarının Bartın'a yatırım yapması için birçok fırsat var. Bizler de MÜSİAD olarak Almanya'da faaliyet gösteren iş insanlarını Bartın'a davet ediyoruz" şeklinde konuştu.


Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "MÜSİAD'ın Almanya'daki iş insanlarıyla yapacağı toplantı, Bartın ve Almanya arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesine katkı sağlayacak. Bartın'ın ekonomik potansiyelini de düşünerek, Alman iş insanlarını ilimize yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.


Ziyaret sonunda, MÜSİAD Almanya Köln Şube Başkanı Yunus Arslan ve MÜSİAD Bartın Şube Başkanı Muhammet Aksoy, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık'a misafirperverliği ve göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, iş birliği ve ortak projelerin geliştirilmesi konusunda görüşmelerinin devam edeceğini belittiler.