15 bin 721 kişi E-Belediye'yi kullandı

Çevre Temizlik Vergisi, emlak, ilan ve reklam borçlarını ödeyebildiği 'E-Belediye' sistemi sayesinde Vatandaşlar, 'www.bartinbelediyesi.com' adresi üzerinden 2022 yılında da çok sayıda işlem yaptı. Bu çerçevede 'www.bartinbelediyesi.com' adresine 2022 yılında 339.709 ziyaret olurken, 'E-Belediye'yi kullanan 15.721 kişiden toplam 2.861.660.38 TL tahsilat yapıldı.

15 bin 721 kişi E-Belediye'yi kullandı

“E-Belediye” Üzerinden Birçok Konuda Hizmet Veriliyor

Sistemde borç sorgulama ve ödeme haricinde emlak beyanı(bina, arsa/arazi), su abonelik ön başvurusu mezarlık bilgi sistemi gibi birçok konuda hizmet veriliyor. Tüm bu işlemlerin yanı sıra her gün güncellenen haberler ve bilgiler de www.bartinbelediyesi.com adresinden paylaşılıyor. Vatandaşlar web sayfasını takip ederek belediye ile ilgili çalışma ve duyurulara daha hızlı ulaşabiliyor. Sitede belediye ile ilgili genel kurumsal bilgiler, duyuru ve ilanlar, vefatlar, kent rehberi, projeler, etkinlikler, nöbetçi eczaneler, Meclis gündem ilanları, plan ve raporlar, otobüs tarifeleri ve saatlerinin yanı sıra Meclis Toplantıları, belediye hizmetleri ve çalışmalarıyla ilgili en güncel haberler yer alıyor.

2.861.660.38 TL Tahsilat Yapıldı

Yine ana sayfada bulunan “Başkan” menüsünde yer alan “Başkana Mesaj“ bölümünden şikâyet, talep ve ihtiyaçlar Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın doğrudan kendisine iletiliyor. Bartın Belediyesi, mobilden de hem faturalarını ödeyebilme hem de su abonelik işlemlerini gerçekleştirme imkânı sunuyor. “www.bartinbelediyesi.com” adresine 2022 yılında 339.709 ziyaret olurken, 15.721 kişi site üzerinden su borcu, çevre temizlik ve emlak vergisi gibi ödemelerini gerçekleştirdi. Belediye sitesi üzerinden işlem yapan 15.721 kişiden toplam 2.861.660.38 TL tahsilat yapıldı.

Sanal Tur ve WEB TV Projeleri Hayata Geçirildi

www.bartinbelediyesi.com” adresi üzerinden verilen “E-Belediye” hizmetinin yanı sıra Sanal Tur (https://sanalturbartin.com/) ve WEB TV (https://bartinbelediyetv.com/) projeleri de hayata geçirildi. Bu proje kapsamında “www.bartinbelediyetv.com” adresi üzerinden Bartın Belediyesi ile ilgili görüntülü haber paylaşımı, Belediye Başkanının mesajları, kültür, sanat ve spor etkinlikleri, duyurular ve projeler kamuoyuyla paylaşılıyor. WEB TV’ye “www.bartinbelediyesi.com” adresinde yer alan “Belediye TV” menüsünden de ulaşmak mümkün.

“Vatandaşlarımıza Büyük Kolaylık Sağlamış Olduk”

“E-Belediye” sistemi üzerinden çok sayıda işlemin yapılabildiğini belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, şu ifadeleri kullandı; “Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde güçlü teknolojik altyapısı ile vatandaşların günlük yaşantısını kolaylaştıran bir belediyecilik anlayışı ile e-belediye projemizi hayata geçirdik. Vatandaşlarımızın bilgi edinme ve her türlü işlemlerini artık internet üzerinden yapabiliyor. E-belediye hizmeti ile hemşerilerimiz dünyanın dört bir köşesinden borçlarını sorgulayabilecek ve ödemelerini Bartın Belediyesi'ne resmi internet sitesi “www.bartinbelediyesi.com” üzerinden 7/24 gerçekleştirebiliyorlar. Buna ilave olarak Sanal Tur ve WEB TV projelerini de hayata geçirdik. Şehrimizin tarihi mekanlarını ve tarihimize sahip çıkmak adına yaptığımız projelerimizi Sanal Tur ile görebilmek artık mümkün. WEB TV ile de projelerimizi, duyurularımızı ve çalışmalarımızı video haberlerle anlatıyoruz. Hayata geçirdiğimiz bu çalışmalarla vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlamış olduk. İlimizin tanıtımına katkı sağlayan tüm çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”