108 sanat eseri görücüde

Bartın Belediyesi Geleneksel Sanatlar Atölyelerinde yapılan eserler düzenlenen törenle görücüye çıktı. Geleneksel Sanat Atölyeleri Sergisi açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

108 sanat eseri görücüde

Bartın Belediyesi Geleneksel Sanatlar Atölyelerinde yapılan eserler düzenlenen törenle görücüye çıktı. Yalı Yaşam Merkezi Sanat Galerisi’nde açılışı yapılan törene Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Protokol üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun konuşması ile devam etti.

Fırıncıoğlu,“Kursiyerlerimizi ve Değerli Eğitmelerimizi Tebrik Ediyorum”

Fırıncıoğlu konuşmasında,” Bugün burada Geleneksel El Sanatları Atölyelerimizde üretilen eserleri sanatsever vatandaşlarımız ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm kursiyerlerimizi ve değerli eğitmelerimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Ayrıca törenimize katılarak destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bartın Belediyesi olarak kültürel faaliyetlerin destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Fırıncıoğlu, konuşmasının ardında kursiyerlere belgelerini takdim etti. Belge takdim törenin ardından ise Başkan Fırıncıoğlu ve davetliler Bartın Belediyesi Geleneksel Sanatlar Atölyeleri Sergisinin açılış kurdelesini kestiler.

Geleneksel El Sanatları Atölyeleri sergimiz 10 Mayıs 2023 tarihine kadar Belediyemiz Sanat Galerisinde sanatseverlerin izlenimine sunulacak.