Zabıtadan sıkı denetim

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde kaldırım işgalinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyorlar. İşgaliye denetimi, trafik tabela çalışması ve motosiklet denetimlerine aralıksız devam eden ekipler, kaldırımlarda ürün ve malzemelerini sergileyerek, yayaların kullanım alanını daraltan işletme sahiplerine uyarılarda bulundu.

Zabıtadan sıkı denetim

Ekipler; vatandaşların geçişini engelleyen reklam tabelası, tezgâh, masa ve sandalye gibi malzemelerin yol ve kaldırımlarda bulunmasına izin verilmeyeceğini belirtirken, engelliler için oluşturulan alanlar üzerine park eden motorlu vasıta sahiplerinden de gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

“Duyarlılık Gösteren Esnafımıza Teşekkür Ederiz”                                                      

Kaldırımların yayaların ortak kullanım alanı olduğunu belirten Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, yol ve kaldırım işgaline karşı esnaflara daha dikkatli olmaları konusunda ricada bulundu. Başkan Fırıncıoğlu; “Kaldırımlara gelişigüzel konulan malzemeler bir yandan kötü görüntü oluşturuyor bir yandan da vatandaşlarımızın kaldırımları kullanmalarını zorlaştırıyor. Bartın Belediyesi olarak hemşehrilerimizin huzur ve can güvenliğini tehdit edecek hiçbir işgale geçit vermiyoruz. Bu noktada ekiplerimiz, kent merkezinde denetimlerini sürdürüyor. Konuya duyarlılık gösteren esnafımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.