Yıldırım'dan adaylığa yeşil ışık

Ercan Aydın ile Ar Meydanı Programına konuk olan iş insanı Murat Yıldırım, emlak sektörü ve ekonomi ile birlikte birçok konuda yöneltilen soruları yanıtlarken, Milletvekilliği adaylığı ile ilgili soruya da cevap verdi.

Yıldırım'dan adaylığa yeşil ışık

Ercan Aydın ile ER Meydanı Programının konuğu Bartınlı iş insanı Murat Yıldırım’dı. AK Parti İl Başkan Yardımcısı olarak da siyasetin içinde yer alan Yıldırım’a Aydın tarafından yöneltilen birçok farklı konuda soruyu yanıtlarken, Milletvekilliği sorusunu da yanıtladı.

Yıldırım, Aydın’ın yönelttiği ‘Türkiye iyi yönetiliyor mu?’ sorusunu, gemi ve kaptanı benzetmesi yaparak şöyle yanıtladı; “Bir gemi var, geminin kaptanı gemiyi güzel bir şekilde götürüyor. Deniz arada bir dalgalanıyor. Malum dünya dalgalandı. Burada bizim kaptanımız Recep Tayyip Erdoğan gemiyi emin adımlarla götürüyor. Tayfalarda hatalar olmuyor mu, oluyor. Her gemide, her ailede mutlaka hatalar yapılıyor. Önemli olan şu; çok güzel bir şekilde Türkiye’yi dünyada temsil ediyor. Yapılanlarla bizim göğsümüzü kabartıyor.”

“Memleketimize yapılanlardan mutluyuz”

Yıldırım, Aydın’ın milletvekilliği adaylığı ile ilgili sorduğu soruya da şu şekilde cevap verdi; “Biz memleketimize yapılanlardan mutluyuz ve daha iyilerinin yapılacağını biliyoruz. Bize bununla ilgili bir görev söylenirse bizde seve seve yaparız. Aday olsak da olmasak da biz her zaman çalışıyoruz.”