Yem Bitkileri Ödemeleri askıda!

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Yem Bitkileri Ödemesi çiftçi detaylarının 13 Ocak tarihine kadar askıya çıkarıldığı duyurdu. Müdürlük, 'Bartın tarım il müdürlüğü web sayfasında ve ilgili köy/mahallede ilgili il/ilçe müdürlükleri veya muhtarlıklar marifetiyle 9 Ocak 2024 -13 Ocak 2024 tarihleri arasında 5 gün süreyle askıya çıkılarak ilan edilmiştir' dedi.

Yem Bitkileri Ödemeleri askıda!

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Yem Bitkileri Ödemesi çiftçi detaylarının askıya çıktığını duyurdu. Müdürlükten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“2023/46 sayılı tebliğe istinaden Yem Bitkileri Ödemesi çiftçi detayı askı ilan cetvelleri Bartın tarım il müdürlüğü web sayfasında ve ilgili köy/mahallede ilgili il/ilçe müdürlükleri veya muhtarlıklar marifetiyle 9 Ocak 2024 -13 Ocak 2024 tarihleri arasında 5 gün süreyle askıya çıkılarak ilan edilmiştir. Çiftçilerimizin belirtilen bilgilere itirazlarını bu süre dâhilinde yazılı olarak bulunmaları gerekmektedir. Askı süresince her hangi bir itiraz olmadığı takdirde icmaldeki bilgiler doğru kabul edilecektir.”