Yarın Bakan Şimşek Bartın'da

Bartın'da siyasi partilerin ve Belediye Başkanı Adaylarının 31 Mart yerel seçim çalışmaları devam ederken Hazine ve Maliye Başkanı Mehmet Şimşek yarın Bartın'da olacak. Bartın Valiliği ziyaretiyle il temaslarına başlayacak olan Bakan Şimşek, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) dahil tüm gün Bartın'da bir dizi temaslarda bulunacak. Cumartesi günü ise AK Parti Bartın İl Başkanlığı Belediye Başkan Adaylarını tanıtacak. Aday tanımı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un katılımıyla yapılacak.

Yarın Bakan Şimşek  Bartın'da

Bartın’da siyasi partilerin  ve Belediye Başkanı Adaylarının 31 Mart yerel seçim çalışmaları devam ederken Hazine ve Maliye Başkanı Mehmet Şimşek yarın Bartın’da olacak. Bartın Valiliği ziyaretiyle il temaslarına başlayacak olan Bakan Şimşek, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) dahil tüm gün Bartın’da bir dizi temaslarda bulunacak. Cumartesi günü ise AK Parti Bartın İl Başkanlığı Belediye Başkan Adaylarını tanıtacak. Aday tanımı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un katılımıyla yapılacak. İki önemli bakanın Bartın programı öncesi ise AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan parti binasında açıklamada bulundu.

“31 Mart akşamı ittifak adayımız kazanacak”

İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Kadın Kolları Başkanı Enver Ayvaz ve Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Taş’ın da bulunduğu açıklamada Başkan Arslan şunları söyledi:

“9 Kasım’dan beri devam eden seçim sürecindeki aday belirleme süreçlerinin sonuna artık yaklaşıyoruz. İl Belediye Başkan Adayımız şuan ki Bartın Belediye Başkanımız Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu. Kendisi Cumhur İttifakının adayı. 15 günden beri de seçim çalışmalarına katkıda bulunuyoruz. Hüseyin Bey’in kazanması için teşkilat olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. İnanıyorum ki 31 Mart akşamı Bartın Belediye Başkanımız Cumhur İttifakının adayı Hüseyin Bey olacak.

“Genel-yerel uyumuyla Bartın kazanacak”

Bartın’ımız kazanacak. AK Partili ya da değil herkesi bu süreçte Bartın’ımızın kazanımları için karar vermeye davet ediyorum. Bugüne kadar tüm belediye başkanlarına Bartın’a yapılanlara teşekkür ediyoruz. Ama genel-yerel uyumu göz önüne alındığında Bartın’a kazandırılacak mega projelerin bu önümüzdeki 5 yılda hayata geçirilmesinde genel-yerel uyumunun başarılı olacağına inanıyorum.

Belediye Meclisi 23 Şubat’a kadar oluşturulacak

Bizim en büyük gücümüz liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun liderliğindeki kabinemiz. Tabi kabinemizdeki 16 yıl Bartın Milletvekilliği de yapan Sayın Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç’ta bu sürece ivme katacaktır. 31 Mart akşamı bu seçimden başarıya çıkacağız. Bartınlı seçmenimizin ferasetine güveniyoruz. Güzel bir Belediye Meclisi de oluşturularak 23 Şubat tarihi itibariyle bu süreçte tamamlanacak.

Tunç aday tanıtım toplantısı için geliyor

İlçelerimiz ve beldelerimiz için süreç devam ediyor. Adaylarımız henüz netleşmedi. Cumartesi günü aday tanıtım toplantımız var. Bu toplantıya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan da katılacak. Onun duyurusuyla bunu öğrenmiş olacağız. Bu programda Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç’ta olacak. Güzel bir katılımla aday tanıtım toplantımızı yapmış olacağız.

Mehmet Şimşek Bartın’a geliyor

Yarın da  Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek Bartın’da olacak. Saat 11.00 gibi Valilik ziyaretimiz olacak. Ondan sonra Belediye Başkanlığımızı ziyaret edeceğiz. Ondan sonra kendisi inşallah İl Başkanlığımızı ziyaret edecek. İl Başkanlığımızın ziyaretinin ardından Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) belirlenen 3 firmamızı ziyaret edecek. Ardından da OSB’deki İnivasyon Merkezinde bir toplantı yapacak. Daha sonrada Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanımızın, işadamlarımızın ve esnafımızın katılacağı bir toplantı gerçekleştirecek. Sayın Bakanımızın Bartın ziyaretinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.

“İlçelerimizde ve beldelerimizde ak belediyecilikle hizmet etmek istiyoruz”

İnşallah demokratik ve Cumhur İttifakının ruhuna uygun bir şekilde bir yarış olacak. Hak eden hakkını alacak. Bizim gönlümüzden geçen 4 belde başkanımızı ve 3 ilçe başkanımızı AK Parti’den seçmek. İlçelerimizde ve beldelerimizde ak belediyecilikle hizmet etmek istiyoruz. İnşallah Bartın merkezde de Cumhur İttifakının adayı Hüseyin Beyi yeniden seçeceğiz. 21 Mart’tan bugüne kadar Bartın’da güzel işlere imza attığını düşünüyoruz.”

Yarın Bakan Şimşek  Bartın'da
Yarın Bakan Şimşek  Bartın'da
Yarın Bakan Şimşek  Bartın'da
Yarın Bakan Şimşek  Bartın'da