Yalçınkaya 'Şehrimiz hak ettiği hizmeti alacak'

31 Mart yerel seçimlerinde Bartın'da en güçlü adaylar arasında olan CHP Bartın Belediye Başkan Adayı ve Bartın Eski Milletvekili Rıza Yalçınkaya projelerinin içersisinde yer alan  Bartın Limanından, turizme, ulaşım ve alt yapıdan küçük sanayi sitesine Bartın Irmağı çevre düzenlemesinden iklim değişikliğiyle mücadeleye su yönetiminden kültür ve sanat ile sosyal belediyeciliğe kadar tam 54 proje yer alıyor. Yalçınkaya, Bartınlılara 'Bilgi, tecrübe ve Bartın sevdamızla halkımıza hizmet etmek için geliyoruz' sözleriyle seslendi.

Yalçınkaya 'Şehrimiz hak ettiği hizmeti alacak'

 

31 Mart yerel seçimlerinde Bartın’da en güçlü adaylar arasında olan CHP Bartın Belediye Başkan Adayı ve Bartın Eski Milletvekili Rıza Yalçınkaya projelerini açıkladı. Kültür sanattan ulaşıma, katlı otopark projesinden, ırmak kıyı çevre düzenleme projelerinide açıklayan CHP Bartın Belediye Başkan adayı Yalçınkaya, “Toplumun refahı ve birliği için çaba harcayan, halk yararını ön planda tutan bir belediyecilik anlayışıyla Bartın’da toplumun bütün kesimlerinin ihtiyaçlarını ve mutluluğunu temel alan, kaynaklarını halk için hakça kullanan, istihdam yaratan, toplumun refahını ve kamu menfaatini önceleyen, doğaya ve çevreye duyarlı bir yerel yönetim modelini hayata geçirmek için yola çıkıyoruz” dedi.

 

Irmak Kıyı Çevre Düzenlemesi

CHP Bartın Belediye Başkan adayı Yalçınkaya “Bartın Irmağı kıyı çevre düzenlemesi projesi ile doğal güzellikleri koruyarak şehir estetiğini artırmayı hedefliyoruz. Proje, rekreasyon alanları, yeşil alanlar ve açık hava etkinlikleri için uygun alanlar içerecek şekilde tasarlanacak. Ayrıca, çevresel sürdürülebilirlik ilkesini benimseyerek ekosistem dengelemesini koruyacağız”dedi.

“Şehrimiz hak ettiği hizmeti alacak”

Kıymetli hemşehrilerim, bizim önceliğimiz sizsiniz. Sizin ihtiyaçlarınıza duyarlı, çözüm odaklı, adil ve eşit bir hizmet anlayışıyla şehrimizi daha da ileriye taşıyacağız. Bartın zengin tarihi birikimi ile yer altı kaynakları, doğası, sahilleri ve en önemlisi merkezinde sizin olduğunuz çok kıymetli kültürel zenginlikleriyle büyük bir potansiyele sahiptir. Şehrimizin sahip olduğu bu potansiyeli en üst seviyede kullanarak herkesin hak ettiği hizmeti almasını sağlayacağımıza söz veriyorum.

Çatmaca Katlı Kavşak Projesi

Çatmaca bölgesinde, Bülent Ecevit Caddesi ile Ankara Yolu aksı üzerinde planlanan Battı-Çıktı (Katlı Kavşak) projesiyle birlikte, trafik akışında önemli bir düzenleme sağlanacak. Bu projenin hayata geçirilmesiyle, özellikle ışıklarda uzun bekleyişler son bulacak ve sağlıklı bir trafik akışı tesis edilerek trafik sıkışıklığı en aza indirilecektir.

Hafif Raylı Sistem Projesi

Çatmaca ile Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsü arasında planlanan 10 kilometrelik hafif raylı sistem bölgedeki ulaşımı kolaylaştıracaktır. Yeni yapılan devlet hastanesine ulaşım imkanı sağlayacak olup bölge sakinlerinin ve üniversite öğrencilerinin güvenli ve hızlı bir şekilde seyahat etmelerini sağlayacaktır.

Katlı Otopark Projesi

İlimizdeki park sorununa çözüm getirmek amacıyla, son teknolojiyle donatılmış, asansörlü ve 250 araç kapasiteli bir otopark projesi hayata geçirilecek. Bu proje ile şehirdeki park sıkıntısını hafifletmeyi hedefliyoruz.