Büyücü ve üfürükçülere meydan okudu
Nurdan EROĞLUEditör

Büyücü ve üfürükçülere meydan okudu

Bartın’da 7 aydır cinlerin musallat olduğu evde çok sıkıntılı günler geçiren aileyi düştüğü sıkıntılı durumdan kurtaran Beytullah Hoca, büyücü ve üfürükçülere meydan okudu.
ELLİYE YAKIN HOCA 35 BİN TL ALDI
Bartın’ın Uzunöz Köyünde bir evde yaşanan olayda, 7 aydır cimlerin musallat olduğu evde camlar kırıldı, eşyalar yerle bir edildi ve evde yaşayanlara taş atılması gibi pek çok olağanüstü hadise meydana geldi. Eve gelen yaklaşık elliye yakın hocanın 35 bin TL civarında para aldığı olayda hiç kimse ailenin sıkıntısına çözüm bulamadı.
Yaşanan olağanüstü durumları sadece Bartın Olay Medya muhabirlerinin görüntülediği evde, yaptığımız haberin ardından ailenin durumuna üzülerek Bartın’a kadar gelen ve aileyi bu dertten kurtaran Beytullah hoca, büyü yapanlara meydan okudu.
Ev sahibi Hasan Taşkıran, Bartın Olay mikrofonlarına yaptığı açıklamada, çalmadık kapı, hoca bırakmadığını belirterek şimdiye kadar 35 bin TL para harcadığını belirtti. Beytullah hocanın gelmesinin ardından ve yaptığı seanslardan sonra taşlama olayının kesildiğini ve ailenin huzura kavuştuğunu söyledi.
Bartın Olay mikrofonlarına konuşan Beytullah Şentürk, büyücü ve üfürükçülere meydan okuyarak çarpıcı açıklamalar yaptı.
BEYTULLAH HOCA’DAN HODRİ MEYDAN
İşte çarpıcı açıklamalar…..
“ Biz burada 1 hafta 10 önce neyin ne olduğunu anlattım. Bir büyü vasıtasıyla cinlerin burada yuva yaptığını, hanede ki kişileri rahatsız ettiğini, problemler çıktığını anlattım. Hanedeki insanların rahatsız olması ve gitmeleri için yapılmış bir büyü. Zaten hanede 1 kişi kaldı. Onlarda zannettiler ki biz çözüme ulaştık, aileyi dağıttık, yuvasını yıktık gibi bir çözüme ulaştılar. Ama Rabbimize şükürler olsun ki sizin vasıtanızla, aracılığınızla böyle bir olaya Allah rızası için müdahalede bulunalım dedik. Burada ki büyü olayını tespit ettik, Cinleri göndermek için birkaç seanslar yaptık. Bundan önce ki röportajda söylemiştim, ben evden çıktıktan sonra taşlama olacak diye, taşlamada oldu. Taşlama olurken birkaç yönlendirmeler yaptım, bu yönlendirmelerin neticesinde de taşlama tamamen kayboldu ve bitti.
BUNLAR ÇETE GİBİ
Büyü yapan insanlara çete diyebiliriz. Çünkü dini alet ederek, Kur-an’ı alet ederek sömürü yapıyorlar, bir şey yoksa bile bir şey var diyorlar, o da para almak için. Amaçları ticaret yapmak için, aslında onlarda şeytana alet olmuş hocalar demeyelim de kişiler diyelim. Ben buradan Bartın’a ve bütün dünyaya sesleniyorum; Rabbim bize ayette buyuruyor ki ‘’Vemin şerri neffeseti fil ugad, vemin şerri hasidin ize haset’’ yani hasetçilerin kıskançların şerrinden sana sığınırım Ya Rabbi diyor. Yani biz burada büyünün var olduğunu ve büyücülerin var olduğunu delil olarak görüyoruz. Ben Bartın’a ne için geldim? Tabi ki buradaki bütün cinlerin hepsini hemen yakalayabilirdim. Fakat 100 kişinin birden evden çıkması mı daha iyi, tek tek çıkması mı? Çünkü cinler saniyede 360.000 kilometre yol kat eder.  Cinler şuan etrafımızda, ben görüyorum onlarda bizi görüyorlar. Biz doğru yolda olduğumuza inanıyoruz. Bizi yanlış yola sevk etmek istiyorlar. Şu an evde bir taşlama yok bende buradayım. Ben bunu kimin yaptığını ve kime yaptırdığını da biliyorum. Ben onları Cenab-ı Hakka havale ediyorum. Bir daha yapmamalarını ve yaptırmamalarını tavsiye ediyorum. Tövbe kapısı açıktır en kısa zamanda tövbe etmelerini rica ediyorum. Bu işlerle uğraşanların yaptığı haramdır ve en büyük günahtır. Buradan üfürükçülere de sesleniyorum, insanları yanlış yönlendirmesinler biliyorum diye. Elif harfini bilmiyorlar. Şükürler olsun biz hafız olarak. Kur’an-ı Kerim-i ezbere biliyoruz. 11 ayda hafızlığı bitirdim. Ben buradan tekrar sesleniyorum; ben Bartın’dayım hadi bakalım diyorum ben burayı kapattım hiçbir sıkıntı yok, hadi bakalım bir daha yaptırsınlar görelim. Hodri meydan diyorum. Bakalım yapabiliyorlar mı? Ben buradayım.

Yeni Videolar