Validen mahalle ve kurum ziyaretleri

Kurum ziyaretleri kapsamında Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret eden Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Ağdacı, Kemerköprü ve Kırtepe Mahallelerine de 2023'ün son ziyaretlerini yaptı.

Validen mahalle ve kurum ziyaretleri

Kurum ziyaretleri kapsamında Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret eden Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Ağdacı, Kemerköprü ve Kırtepe Mahallelerine de 2023’ün son ziyaretlerini yaptı. Milli Eğitim İl Müdürlüğü ziyaretinde ilk olarak birimleri gezerek personele çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali Arslan ardından Halk Eğitim Merkezinde hizmet birimleri, açılan kurslar ve kursiyerler tarafından üretilen ürünler hakkında Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Asım Özdemir’den bilgi aldı. Bartın’daki eğitim durumu, okul, derslik, öğretmen ve öğrenci sayısı, devam eden çalışma ve projeler ile okul inşaatları hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı’dan brifing alan Arslan, ilimizdeki başarının artarak devam edeceğine yürekten inandığını belirtti. Denetim sırasında Nurtaç Arslan’a Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Uzan eşlik etti.

Vali yeni stada ayak bastı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ziyaretinde ise Nurtaç Arslan, bağlı bakım onarım çalışmaları devam eden ve kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak olan Atatürk Stadyumunda incelemelerde bulundu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş'tan çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Arslan kurum tarafından yürütülen hizmetler, devam eden çalışma ve projeleri de değerlendirerek Müdürlük birimlerindeki personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Merkez mahallelerine yılın son ziyareti

Ağdacı, Kemerköprü ve Kırtepe Mahallelerine de 2023’ün son ziyaretlerini gerçekleştiren Arslan, mahalle muhtarları ve sakinleriyle sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi. İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İdare ve Denetim Müdürü Ali Taşcı’nın da  bulunduğu ziyaretlerde Arslan, vatandaşlarla sıcak temaslarda bulundu.

Genç şampiyona ağırlama

Nurtaç Arslan ayrıca geçen ay Antalya’da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası'nda 100 metre ve 200 metre erkekler mozaik kategorisinde geçen seneki başarısını katlayarak Türkiye Şampiyonu olan Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Sporcusu Arda Yirmibeş ile BOEDDER-SK Başkanı Berna Şengün'ü de makamında ağırladı. Şampiyon sporcuyla sohbet ederek başarılarının devamını dileyen, kendisini yetiştiren ailesi ve antrenörüne de teşekkür eden Arslan, genç şampiyonun Bartın  için çok özel bir yere sahip olduğunu ve kendisiyle gurur duyulduğunu ifade etti.