Vali, miniklerle iftar sofrasında buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ile MİKADER Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklarla buluşan Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Türk Eğitim-Sen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özlem Koçak, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Tülay Erduran'ı da makamında ağırladı. Vali Arslan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın başkanlığında video konferans sistemiyle (VKS) gerçekleştirilen Seçim Güvenliği konulu toplantıya da katıldı.

Vali, miniklerle iftar sofrasında buluştu

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ile MİKADER Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklarımızla iftar programında buluştu. MİKADER Çocuk Evleri Sitesinde düzenlenen programda çocuklarımızla yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Arslan, Ramazan'ın rahmet ve bereketini aynı sofrada paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek hayırlı Ramazanlar diledi.

Türk Eğitim-Sen’den ziyaret

Arslan bunun yanı sıra Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Kocakaplan, Eski Genel Başkan Yardımcısı Musa Akkaş, Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Bozkurt ile Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Bartın İl Başkanı Sezai Hangişi’yi de makamında kabul etti. Arslan’a Türk Eğitim-Sen’e ziyaretleri için teşekkür etti.

Müdür koçak ve Erduran’dan ziyaret

Nurtaç Arslan Kütüphane Haftası dolayısıyla da   İl Kültür ve Turizm Müdürü Özlem Koçak, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Tülay Erduran ile kütüphane personeliyle makamında bir araya geldi. Ziyarette Müdür Koçak’tan 60. Kütüphane Haftası etkinlikleri hakkında bilgi alan Arslan, tüm kütüphane çalışanları ile kitap severlerin Kütüphane Haftasını kutlayarak okuma sevgisinin hiç eksilmemesi ve okuma alışkanlığının daha da artması temennisinde bulundu. Arslan, “Başta kütüphane çalışanlarımız olmak üzere kitapseverlerin Kütüphaneler Haftasını kutluyor, bu anlamlı haftanın kitap okuma alışkanlığını bilgiye ve öğrenmeye olan ilgiyi arttırmasını temenni ediyorum” dedi.

Bakan Yerlikaya’dan Seçim Güvenliği toplantısı

Nurtaç Arslan, Pazar günü yapılacak 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde de  İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı ile birlikte İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında video konferans sistemiyle (VKS) gerçekleştirilen Seçim Güvenliği konulu toplantıya katıldı.

Vali, miniklerle iftar sofrasında buluştu
Vali, miniklerle iftar sofrasında buluştu
Vali, miniklerle iftar sofrasında buluştu
Vali, miniklerle iftar sofrasında buluştu
Vali, miniklerle iftar sofrasında buluştu