Vali Arslan'dan yoğun yılbaşı mesaisi

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, yılbaşı akşamını yoğun geçirdi. Yılbaşı gecesinde emniyet ve jandarmanın trafik kontrol noktalarında hem personelin hem de vatandaşların yeni yılını kutlayan Vali Arslan, o akşam görevli olan Bartın Devlet Hastanesi, Bartın İtfaiyesi gibi personeli de ziyaret ederek 2023'ün ilk dakikalarında yalnız bırakmadı. Vali Arslan yeni yıl dolayısıyla 'Bizleri yeni umutlarla karşıladığımız 2023 yılında da Karadeniz'in incisi Bartın'ımızın sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek her alanda gelişmesi ve yeni projeler üretip devletimizin tüm imkanlarımızı şehrimize sunma hedefimiz doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Vali Arslan'dan yoğun yılbaşı mesaisi

2022 acısıyla tatlısıyla geride kalırken Bartın Valisi Nurtaç Arslan 2022’nin son anlarını da yoğun geçirdi. Vali Arslan yılbaşı gecesi ziyaretlerine ilk olarak 75. Yıl Huzureviyle başladı. Huzurevinde kalan yaşlıları unutmayan Arslan onlarla sohbet etti, yaşlıların hayır dualarını aldı ve onlara 2023 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dileyerek yeni yıllarını kutladı.

Emniyet ve jandarma kontrol noktalarına ziyaret

Nurtaç Arslan yılbaşı akşamı Bartın-Zonguldak karayolu Tuzcular mevkiindeki emniyet ve Bartın-İnkum yolu Boğaz mevkiindeki jandarma kontrol noktalarını da ziyaret etti. Bartın’da huzur ve güvenliğinin sağlanması için 24 saat esasına göre çalışan ve görevlerini büyük bir fedakârlıkla yürüten emniyet ve jandarma personeli ile yol kontrol noktasında denetim için durdurulan sürücülerin yeni yıllarını tebrik eden Arslan ardından telsizden anons geçerek tüm emniyet personelinin ve tüm jandarma personelinin yeni yılını kutladı.

Acil servisteki hastaları unutmadı

Arslan o gece hastane, karakol gibi yerlerde görevli olan personeli de ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz’la birlikte Arslan Kemer Şehit Serkan Talan Polis Merkezi Amirliğine giderek emniyet personelinin yeni yıllarını kutladı ve onlara çalışmalarında kolaylıklar diledi. Bartın Devlet Hastanesi acil servisine de giden Arslan, sağlık personeli ile o gece acil serviste tedavi gören hastaların hem yeni yılını kutladı hem de hastalara geçmiş olsun dileklerin de bulundu.

Acil Çağrı Merkezindeki çağrıları karşıladı

Nurtaç Arslan yılbaşı gecesi ziyaretlerine  112 Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkeziyle devam etti. Görevi başındaki personelle bir süre sohbet eden ve yeni yıllarını kutlayan Arslan, 112 Acil Çağrı Merkezindeki ziyareti sırasında gelen çağrıyı karşılayarak vatandaşların da yeni yılını kutladı.  Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli de unutmayan Arslan, itfaiyecilere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Amasra’nın yeni yılını kutladı

Arslan yılbaşı gecesi Amasra İlçesine de gitti. İlk olarak Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğüyle bir araya gelen Arslan, yeni yıl öncesi alınan güvenlik tedbirleri ve asayiş uygulamaları hakkında İl Emniyet Müdürü Korkmaz'dan bilgi aldı, polislere  çalışmalarında başarılar dileyerek yeni yıllarını kutladı. Arslan, yılbaşı akşamında Amasra İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ersin Aslan'ın da bulunduğu ziyarette Komutan Arslan’dan  bilgi alan Arslan, jandarmanın da yeni yılını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Arslan’dan 2023 mesajı

Nurtaç Arslan, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 100. Yılını da ifade eden 2023 yılı dolayısıyla da Bartın halkı için şu mesajı yayınladı:

“Sevinç ve hüzünlerini, acı ve tatlı anılarını birlikte yaşadığımız 2022 yılını geride bırakarak, yeni umut ve beklentilerle 2023 yılına girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni yılın öncekilerden çok daha sağlıklı ve huzur içinde geçmesi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması en büyük arzumuzdur. Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 yılında dünyanın neresinde olursa olsun ihtiyaç sahibi herkese ve merhamet elini uzatan, bütün insanlığa büyük katkılar sunan güzel ülkemizin daha da gelişerek dünyada hedeflediği ve hak ettiği yere gelmesi gönülden temennimizdir.

“Bartın için birlikte çalışma gayreti içerisinde olacağız”

Bizleri yeni umutlarla karşıladığımız 2023 yılında da Karadeniz’in incisi Bartın’ımızın sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek her alanda gelişmesi ve yeni projeler üretip devletimizin tüm imkanlarımızı şehrimize sunma hedefimiz doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Kamu kurum ve kuruluşlarımız başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve toplumumuzun diğer kesimleriyle el ele, omuz omuza vererek daha güzel bir Bartın için birlikte çalışma gayreti içerisinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, hizmet etmekten onur duyduğum saygıdeğer Bartınlı hemşerilerimin ve her kademedeki mesai arkadaşlarımın yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyor, yeni yılın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Vali Arslan'dan yoğun yılbaşı mesaisi
Vali Arslan'dan yoğun yılbaşı mesaisi
Vali Arslan'dan yoğun yılbaşı mesaisi
Vali Arslan'dan yoğun yılbaşı mesaisi
Vali Arslan'dan yoğun yılbaşı mesaisi
Vali Arslan'dan yoğun yılbaşı mesaisi