Vali Arslan bayramı yoğun geçirdi

Millet konağında düzenlenen programda Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'la birlikte vatandaşların Kurban Bayramını kutlayan Bartın Valisi Nurtaç Arslan, bayramı yoğun geçirdi. Vali Arslan, İtfaiye Müdürlüğü, Bartın Devlet Hastanesi Acil Servis Ünitesi, 112 Çağrı Merkezi Müdürlüğü, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER), Garnizon Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.

Vali Arslan bayramı yoğun geçirdi

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Kurban Bayramını yoğun geçirdi. Bayram dolayısıyla İtfaiye Müdürlüğü, Bartın Devlet Hastanesi Acil Servis Ünitesi, 112 Çağrı Merkezi Müdürlüğü,  Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER), Garnizon Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek personelin bayramını kutlayan Vali Arslan, hastanedeki hastalara da acil şifalar dileyerek onların bayramını kutladı.

Millet Konağında halkla bayramlaştı

Eşi Doç. Dr. Yakup Arslan ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un katıldığı Millet Konağındaki bayramlaşmada ise Nurtaç Arslan tüm katılımcılar ile tek tek bayramlaşarak sağlık ve huzur içerisinde daha nice bayramlara ulaşılması temennisinde bulundu. Yanaz köyünde düzenlenen Güreş Festivaline de katılan Arslan, müsabakaların ardından protokol üyeleri tarafından dereceye giren güreşçilere madalyalarını verdi. Çeşitli kategorilerde çok sayıda güreşçinin mücadele ettiği festivalde İshak Çapaş başpehlivan, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Güreş Ağası oldu.