Uzun'dan Ramazan Bayramı mesajı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Uzun'dan Ramazan Bayramı mesajı

Rektör Uzun tebrik mesajında, birlik ve beraberliğinin simgesi olan Ramazan Bayramının önemine dikkat çekerek, şu ifadelere yer verdi:

“Rahmet ve bereketin simgesi olan Ramazan ayını birlik, beraberlik ve huzur iklimi içerisinde tamamlayarak dostluk ve kardeşliğimizi pekiştiren bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar kültürümüzde hasretlerin bittiği, küslerin barıştığı, küçüklerin ve büyüklerin bir araya geldiği, milli ve manevi duyguların yükseldiği önemli günlerdir. Bu kıymetli günlerde en büyük gücümüz olan kardeşliğimizi gelecek nesillerimize aktarmalı ve gönül birliğimizi pekiştirmeliyiz. Bu düşüncelerle başta akademik ve idari insan kaynağımız, öğrencilerimiz ve aileleri olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, en kalbi duygularla sağlık ve esenlikler diliyorum”

Ayrıca Rektör Uzun, bayram tatili nedeniyle memleketlerine gidecek olan tüm vatandaşların trafik kurallarına uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini dileyerek “Bayram tatilleri, kara yolu üzerindeki trafik hareketliliği ile trafik yoğunluğunun oldukça arttığı dönemlerdir. Seyahat edecek vatandaşlarımızdan, hayat kurtaran trafik kurallarına uymalarını özellikle rica ediyor, huzurlu bir bayram diliyorum” diye belirtti.