Umutlar 90+5'de yeşerdi

Bartınspor umutlarını Cuma günü oynanacak olan Amasyaspor - Ankara TKİ maçına taşıdı. Bugün oynanan maçta Bartinspor 90+5 te attığı golle umutlarını Cuma oynanacak maça taşıdı. Şimdi gözler Cuma günü oynanacak Amasyaspor - Ankara TKİ maçında. Ankara temsilcisi Amasyasporu yenerse puanlar eşitlenecek ve şampiyonluk penaltılarla belirlenecek

Umutlar 90+5'de yeşerdi


Bartınspor Kayseri'de devam eden 3'üncü Lig Play - Off maçlarında Ankara TKİ karşısında 90+5'te Hasan Cankurt'un attığı golle 3'üncü lig hayalini sürdürdü.
Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Açık Saha'da oynanan karşılaşmayı Ali Rıza Altunbakır, Yasin Kılıç, Abdullah Polat, Fırat Kaçmaz hakem 4'lüsü yönetti. Maça temsilcimiz kontrollü başladı.
Her geçen dakika oyuna ağırlığını koyan Bartınsor rakip kalede etkili ataklar gerçekleştirdi. Muhammet’in şutunun direkten döndüğü ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve umudumuzu 2'nci yarıya taşıdık. 2'nci, yarıda da Ankara oyuna ağırlığını koyan taraf oldu. Maçta 90 dakika 0-0 sonuçlanırken, hakem 5 dakika uzatma verdi.
Herkesin umutlar tükendi dediği anda sahneye Hasan Cankurt çıktı. Maçta son atakta Muhammet'in pasını usta bir şekilde alan Hasan dönerek vurduğu topta ağaları havalandırdı. Maç son dakika gelen golle Bartınspor'un olurken, Ankara TKİ futbolcuları adeta şok yaşadı.
Temsilcimiz maçta aldığı 3 puanla umudunu Cuma günü oynanacak olan Ankara TKİ, Amasyaspor karşılaşmasının sonucuna bağladı. Temsilcimizin 3'üncü lige çıkabilmesi için Ankara temsilcisinin Amasya'yı mutlaka yenmesi gerekiyor.
Amasya temsilcisinin beraberlik ya da galibiyet halinde 3'üncü lige yükseleceği son maçta olası Ankara galibiyeti sonrası 3'er puana sahip olan 3 takım arasında penaltı atışları yapılacak. 3'üncü lige yükselecek olan takım penaltı atışları sonucu belli olacak. Bu kapsamda Bartınspor kafilesi de tribünde maçın sonucunu bekleyecek.
 

Umutlar 90+5'de yeşerdi
Umutlar 90+5'de yeşerdi
Umutlar 90+5'de yeşerdi
Umutlar 90+5'de yeşerdi