Ulus'ta Nurtaç Arslan fırtınası

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Ulus İlçesine yaptığı ziyaret kapsamında muhtarlarla ve öğrencilerle bir araya gelmesinin yanı sıra ilçede faaliyet gösteren tekstil firmalarında da incelemelerde bulundu.

Ulus'ta Nurtaç Arslan fırtınası

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Vali Arslan bu kapsamda Ulus İlçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu. Vali Arslan Ulus’a bağlı köy ve mahalle muhtarları ile 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya, Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreter V. Uğur Karakaya, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Aslan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İdare ve Denetim Müdürü Ali Taşcı, ilgili kurum amirleri, İl Genel Meclis Üyeleri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi gören muhtarlara tek tek söz hakkı vererek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Arslan, kurum müdürlerine dile getirilen konularla ilgili çalışma yapmaları talimatını verdi.

Toplantı karşılıklı görüş ve önerilerin dile getirilmesiyle son buldu.

 Sınıf sınıf gezdi

Vali Arslan daha sonra 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Sınıfları gezerek öğrencilerimizle sohbet eden Vali Arslan, okulun genel ihtiyaçları ve eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Tekstil firmaları radarda

Vali Arslan Ulus İlçesi ziyaret programı kapsamında son olarak İlçede faaliyet gösteren tekstil firmalarını ziyaret etti. Ber-fu Tekstil, Faer Tekstil ve Taymir Çanta işletmelerini ziyaret eden Vali Arslan, firma yetkililerinden istihdam ve üretilen ürünler hakkında bilgi alarak Bartın ekonomisine sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.