TÜSİAV'dan yeni yönetime ziyaret

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Yönetim Kurulu Başkanı Veli Sarıtoprak ve beraberindekiler Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim'ini ziyaret etti.

TÜSİAV'dan yeni yönetime ziyaret

Ziyarette, TÜSİAV Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Sedefoğlu, Celalettin Solmaz ve Kutlu Tamay, TÜSİAV Batı Karadeniz Koordinatör’ü ile Bartın İş İnsanı Mehmet Kemik yer aldı.

Gelen heyeti TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri M.İlker Yıldırım, S.Cem Yıldız, Keramettin Şenkal, Hasan Ufuk, Egemen Kemik, Necati Sandıkcı ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara karşıladı.

TSO makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, “Oda Yönetimimiz üyelerinin memnuniyetine odaklı, ülkemizin ekonomisine ve istihdamına katkı sunmaya yönelik önemli hedefleri bulunan iş insanlarından oluşmakta. Bu doğrultuda Yönetim olarak iş birliği içerisinde ilimize ve ülkemize değer katacak her yeni fikir ve projede olmayı amaçlıyoruz. Bartın Ticaret ve Sanayi Odamız ve TÜSİAV ile yapılacak ortak çalışma ve projeler için her zaman hazırız. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Veli Sarıtoprak ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Misafirperverliğinden dolayı TSO Başkanı Halil Balık’a ve ekibine teşekkür eden Başkan Sarıtoprak, “TSO seçimlerinin hayırlı olmasını diliyor, yeni yönetimi tebrik ediyorum. TÜSİAV’ın Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’na kapıları ardına kadar açık. Ortak çalışma ve iş birliğinizden mutluluk duyarız. ’’diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı hediye takdiminin ardından son buldu.