'Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız'

14 Mayıs Milletvekili Seçimlerinde ilk kez seçilen AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, mazbatasını aldı. AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç ve ailesi başta olma üzere çok sayıda partilinin olduğu törende mazbatasını Adalet Komisyonu Başkanı Harun Ceyhan'dan alan Milletvekili Aldatmaz kendisine oy veren ya da vermeyen herkese teşekkür ederek 'Bizim için önemlisi 28 Mayıs. İnşallah Pazar günü Cumhurbaşkanımızı da seçtikten sonra hepinizi Cumhuriyet Meydanı'na bekliyoruz. İnşallah Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız hep beraber' dedi.

'Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız'

“Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağız”

14 Mayıs Milletvekili Seçimlerinde ilk kez seçilen AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Törene, AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, 2. Sıra Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, İl Başkanı Yaşar Arslan ve Aldatmaz’ın ailesi başta olmak üzere çok sayıda partili de katıldı. Mazbatasını Adalet Komisyonu Başkanı Harun Ceyhan’dan alan Milletvekili Aldatmaz kendisine oy veren ya da vermeyen herkese ve aynı zamanda yine tüm bu seçim sürecinde kendisine destek olan tüm partililerle, ailesine teşekkür etti.

Aldatmaz: “Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağız”

Mazbatasını aldıktan sonra Bartın Adliyesi önünde açıklama da yala Yusuf Ziya Aldatmaz “Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarımıza, milletvekilime, il başkanımıza, milletvekili adayımıza, eşime aileme, partili dava arkadaşlarımıza herkese çok teşekkür ediyorum. 14 Mayıs seçimlerinin sonucu, biliyorsunuz demokrasimizin gereği 1-1 oldu. Hayırlı olur inşallah. Ama bizim için önemlisi 28 Mayıs. İnşallah Pazar günü Cumhurbaşkanımızı da seçtikten sonra hepinizi Cumhuriyet Meydanı’na bekliyoruz. İnşallah Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağız hep beraber” dedi.

 

Tunç: “Yeni sistemle hep beraber ‘daima ileri’ diyeceğiz”

Bu önemli günde Aldatmaz’ı yalnız bırakmayan AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç da şöyle konuştu:

“Yusuf Ziya Aldatmaz, mazbatasını aldı. Değerli milletvekilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bartın’ımız için güzel çalışmalara vesile olacağına yürekten inanıyorum. 21 yıldır AK parti iktidarında Bartın’ımızın çok önemli kazanımları oldu. Bunların üzerine yeni yeni eserler, yeni yeni projeleri inşallah ilave etmeye, Bartın da kazanmaya devam edecek. 14 Mayıs’ta Bartın halkının ve Türkiye’mizin tercihini hep birlikte takip ettik. Parlamentoda Cumhur İttifakı 323 milletvekili ile çoğunluğu sağladı. Karşı taraftaki ittifakın özellikle Parlamenter Sistem vaadinin de artık tarihe karıştığını görüyoruz. Parlamentonun bu şekilde şekillenmiş olması, elbette ki onların millete eski sisteme, geriye dönme vaadinin artık geçerli olmadığını hep beraber milletimiz onlara göstermiş oldu. Yeni sistemle hep beraber ‘daima ileri’ diyeceğiz. 28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin 2. Turu gerçekleştirilecek. Yüzde 49,5’ta kalmıştık. Şimdi inşallah hep beraber, büyük Türkiye zaferi için sandığa gidiyoruz. Bu sandıklarda da bütün dünyaya şunu göstereceğiz; özellikle Türkiye’de milletimizin demokrasiye nasıl sahip çıktığını, milli iradeye nasıl sahip çıktığını katılımın hem yüksekliği ile hem de 21 yıldan bu yana Cumhurbaşkanımız ile beraber inşa edilen Türkiye demokrasisine vesayetçi ve darbeci anlayışlardan arınarak, Türkiye’nin her bir köşesinde fiziki kalkınma hamleleri ile nasıl ileri gittiğini milletimiz tekrar gösterecek ve doğru adımlarla yola devam diyecek inşallah.

“Pazar akşamı büyük Türkiye zaferini kutlayacağız”

Bartın’dan da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok yüksek bir oranda destek veriyoruz, hazırmışız? İnşallah Cumhuriyet Meydanı’nda Yusuf Bey’in de dediği gibi Pazar akşamı, tabi sonuçlar çok uzamaz, bu kez erken açıklanır. Ve inşallah Pazar akşamı, Büyük Türkiye zaferini kutlamaya Türkiye’mizin, Bartın’ımızın ve milletimizin bayramını kutlamaya herkesi davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar Yusuf Ziya Aldatmaz Milletvekilimize mazbatasının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. 28 Mayıs’ta da Bartın halkını güçlü Türkiye’ye ve Bartın halkına destek vermeye davet ediyoruz.”

Arslan: “2 de 2 yapmayı çok arzu ediyorduk”

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan da “Yusuf Ziya Aldatmaz kardeşimize, Bartın’ımıza hayırlı olsun inşallah. Sayın vekilimiz Bartınlı seçmenlerimizin iradesi ile bugün mazbatasını aldı. Sonuçta bu bir yarıştı. 2 de 2 yapmayı çok arzu ediyorduk ama nasip olmadı. Bartınlı hemşehrilerimiz böyle bir irade buyurdular. Başımızın üstünde yerleri var. İnşallah bundan sonra da taraflı, tarafsız herkes için Bartın’ımız için gece-gündüz demeden ‘Ortak paydamız Bartın, gerisi teferuattır’  anlayışı ile hizmet etmeye devam edeceğiz Sayın milletvekilimiz, Grup Başkanvekilimiz ve tüm teşkilatımız ile beraber inşallah. 28 Mayıs Pazar günü yapacağımız seçimlerde herkesten istirhamım, yine biraz önce ifade ettiğim gibi Bartın için sandığa gitmelerini istiyorum. 21 yıldan beri gece-gündüz demeden milletin hizmetkârı olmuş ve milletin gönlünde taht kurmuş Cumhurbaşkanımıza desteklerinizi talep ediyoruz. Ben şimdiden tüm hemşehrilerimizin vereceği desteğe teşekkür ediyorum. Yapacağımız seçimlerin Bartın’ımız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

'Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız'
'Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız'
'Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız'
'Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız'
'Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız'
'Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız'
'Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız'