Tunç ve Erdoğan görüşmesinde yüzler güldü

31 Mart yerel seçimleri öncesi Bartın'da beldelerden ilçelere ve kent merkezine kadar tempolu ziyaret turları gerçekleştiren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ramazan Bayramı sonrası Beştepe'de Külliyede Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya geldi. Görüşmeyle ilgili hatıra fotoğrafında ise ikilinin gülümseyen yüzleri dikkat çekti.

Tunç ve Erdoğan görüşmesinde yüzler güldü

31 Mart yerel seçimleri öncesi Bartın’da beldelerden ilçelere ve  kent merkezine kadar tempolu ziyaret turları gerçekleştiren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, seçim sonrasında ise Bakanlıktaki çalışmalarına devam etmek için Ankara’ya dönmüştü. Seçimin ardından gelen Ramazan Bayramını da Bakan Tunç, İstanbul’da geçirmişti. Bayramın hemen ardından sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Yılmaz Tunç, Beştepe’de Külliyede Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya geldi. Tunç, basına kapalı gerçekleşen bu ziyaretle ilgili hatıra fotoğrafını “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a nazik kabulleri için teşekkür ediyorum” sözleriyle sosyal medyadan paylaştı. Fotoğrafta ise ikilinin gülümseyen yüzleri dikkat çekti.

Bakanlar zirvesi

Tunç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyareti öncesinde de Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yla makamında buluştu. Her iki bakanlığın çalışmalarının değerlendirildiği ziyaretle ilgili Yılmaz Tunç, “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı'yı, Bakanlığımızda ağırladık. Bakanlıklar olarak yürüttüğümüz çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Ülkemizi her alanda daha da güçlendirmek için Türkiye Yüzyılı’nda el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Bakanımıza nazik ziyareti için teşekkür ediyorum” bilgisini paylaştı.

Yargı mensuplarıyla bayramlaştı

Yılmaz Tunç, yoğun bayram sonrası programında ise Hâkimler ve Savcılar Kurulu üyeleri ve yargı mensuplarıyla bayramlaşmayı da ihmal etmedi. Yargı mensuplarının Türkiye Yüzyılını Adaletin Yüzyılı yapmak için çalıştıklarını ifade eden Tunç,  Hâkimler ve Savcılar Kurulu üyelerimiz ve yargı mensuplarımızla bir araya gelerek bayramlaştık. Hep birlikte, sağlık ve mutluluk içerisinde nice bayramlara ulaşmayı diliyorum. Adaletin tecellisi yolunda ter dökmeyi tercih ederek millet adına hüküm verme makamına ulaşan, Türkiye Yüzyılı’nı Adaletin Yüzyılı yapmak için fedakârca çalışan tüm yargı mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bakanlık personelinin bayramını kutladı

Tunç ayrıca bayram sonrası Bakan Yardımcıları dahil tüm bakanlık personelinin de bayramını yeniden kutladı. Yılmaz Tunç, bayramlaşmayla ilgili  “Ramazan Bayramı tatilinin ardından Bakan yardımcılarımız, genel müdürlerimiz, genel müdür yardımcılarımız, daire başkanlarımız, merkez teşkilatımızda görevli tetkik hâkimlerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek bayramlaştık. Rabbim, birlik ve beraberlik içinde, sağlık ve mutlulukla nice bayramlara kavuşmamızı nasip eylesin. Adalet hizmetlerimizin etkinliğini ve kalitesini daha da arttırmak için, adaletin tecellisi için fedakârca çalışan tüm adalet teşkilatımıza teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

 

 

Tunç ve Erdoğan görüşmesinde yüzler güldü
Tunç ve Erdoğan görüşmesinde yüzler güldü
Tunç ve Erdoğan görüşmesinde yüzler güldü
Tunç ve Erdoğan görüşmesinde yüzler güldü