Tunç'un karantina süreci bitti

Covid-19'a yakalanan ve evinde karantinada olan AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un karantinası bitti. Sosyal medyadan karantina sürecinin sona erdiğini açıklayan Milletvekili Tunç, eşi Fatma Tunç'un ise karantina sürecinin devam ettiğini ifade etti. Haberi yapımı yeni tamamlanan Amasra Hükümet Konağı önünden selfie çekerek duyan Tunç, bu fotoğraflara da 'Amasra Hükümet Konağı da çok güzel olmuş bu arada' notunu düştü.

Tunç'un karantina süreci bitti

Covid-19’a yakalanan ve evinde karantinada olan AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un karantinası bitti. Sosyal medyadan karantina sürecinin sona erdiğini açıklayan Milletvekili Tunç, “Karantinam bitti çok şükür. Eşimin ki devam ediyor.

Arayan, mesaj gönderen, dua eden herkese çok teşekkür ederim. İlk kez Koronavirüsle tanıştım. Boğaz ağrısı ile başlıyor, baş ağrısı, eklem ağrıları ile devam ediyor, İlk iki gün biraz zorluyor, sonrasında etkisi her geçen gün azalıyor” dedi.

Sağlık personeline ve vatandaşlara teşekkür

Sağlık İl Müdürü Dr. Alpaslan Erol  ve Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Özkan Pulat başta olmak üzere hastalığı boyunca kendisiyle ilgilenen tüm sağlık personeline ve vatandaşlara teşekkür eden Yılmaz Tunç, “Karantina süresi içerisinde Sağlık Müdürümüz Dr. Alpaslan Erol, Bartın Başhekimimiz Dr. Özkan Pulat, Ulus Hastane Müdürümüz Ender Kalender, Amasra Aile Hekimimiz Dr. Çiğdem Genç ve filyasyonda çalışan sağlık çalışanlarımız çok ilgilendiler her birine teşekkür ediyorum. Doğal besinler gönderen dostlarımıza müteşekkirim” şeklinde konuştu.

Vatandaşlara maske tavsiyesi

Risk grubundaki vatandaşlara da maska tavsiyesinde bulunan Tunç, “Risk grubundaki vatandaşlarımıza ve kalabalık yerlerde uzun süre kalacak olan hemşehrimize maske tavsiye ederim. Rabbim hepimizi her türlü hastalıktan, musibetten korusun” ifadelerinde  bulundu.

Amasra Hükümet Konağı önünde selfie

Karantina sürecinin bittiği haberini yapımı yeni tamamlanan Amasra Hükümet Konağı önünden selfie çekerek duyan Tunç, bu fotoğraflara da “Amasra Hükümet Konağı da çok güzel olmuş bu arada”  notunu düştü.