Tunç'tan Vali Arslan'a ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberindeki, İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Yıldırım ile birlikte Bartın Valisi Nurtaç Arslan'ı makamında ziyaret ederek, deprem bölgesine yönelik çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

Tunç'tan Vali Arslan'a ziyaret

Grup Başkanvekili Tunç,  Bartın Valisi  Nurtaç Arslan’a ziyarette “Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını sarmak için Bartın ilimizden deprem bölgesine yönelik desteklerimiz başta olmak üzere, ilimizde misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimiz için yapılan çalışmaları değerlendirdik.”Dedi.

Sosyal Market’i de ziyaret etti

AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valiliği tarafından  depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için Valilik binası giriş katında açılan “Sosyal Market”i ziyaret ederek, Bartın Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Feridun Güler’den Sosyal Market hakkında bilgi adı. Depremzedelerle de sohbet eden Tunç, “Hayırsever hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. İlimize gelen 1700 civarında depremzede kardeşimiz var, bu sayı önümüzdeki günlerde artarak devam edecek, onlar bizim kardeşlerimiz onları Bartın’da en iyi şekilde ağırlayacağız. Bartın halkı olarak depremzede kardeşlerimizin yanında olduğumuzu gösterme vaktidir. Bartın Valiliğimizin ilan ettiği hesaplara maddi gücümüz oranında yardım yapalım. Gün dayanışma günüdür.”Dedi.