Tunç'tan Ramazan Bayramı mesajı

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ramazan Bayramı mesajı yayımladı. Milletvekili Tunç mesajında, Ramazan Bayramının, milletimiz, ülkemiz ve İslâm alemi için sağlık, huzur, barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olmasını, Kudüs'te Mescid-i Aksa'ya ve Müslümanlara yönelik alçak saldırıların son bulduğu bayram olması temennisinde bulundu.

Tunç'tan Ramazan Bayramı mesajı

 Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında şunları söyledi:

Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş ayı Ramazan-Şerif’in ardından bayrama kavuşturan Rabbimize şükürler olsun. Tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri, ettiğimiz duaları Cenab-ı Allah kabul eylesin.

Bu bayram; öncekilere göre farklı bir bayram, dünyayı ve ülkemizi etkileyen Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkamadığımız günlerdeyiz ve bayramı evlerimizde geçiriyoruz. Ülke olarak koronavirüsle, dünyanın takdir ettiği başarılı bir mücadele gerçekleştirdik.

Bu bayram birbirimize sarılamayacağız, sevgiyle kucaklaşamayacağız, dost ve akrabalarımızla buluşarak hasret gideremeyeceğiz, evlerimizden iletişim kanalları ile yetineceğiz. Tedbirleri elden bırakmadan kontrollü sosyal hayatla bayram sonrası normalleşme sürecek ve inşallah hepimiz yine eski günlerde olduğu gibi, önceki bayramlarda olduğu gibi yine birbirimize sarılacak, bayram sevinçlerimizi çocuk- yaşlı herkesle paylaşacak, birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendireceğiz. Rabbim ülkemizi ve bütün insanlığı her türlü salgın hastalıklardan, tabii afetlerden korusun.

Bu duygu ve düşüncelerle Bartın halkımızın Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, Bayramın size, ailenize, milletimize ve İslâm alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”