Tunç'tan Ankara'da Bartın trafiği

Bakan olduğu günden bu güne gerek Bartın'da gerekse Ankara'da Bartınlılarla bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bu kez Bakanlıkta, Ulus, Amasra ve Kurucaşile İlçesi muhtarları, Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD), AK Parti Bartın Gençlik Kolları ve Zonguldak Maden Şehitleri Aileleri Yaşatma Derneği Başkanı Çetin Yiğit ve Bartınlı maden şehitlerinin aileleriyle bir araya geldi.

Tunç'tan Ankara'da Bartın trafiği

Bakan olduğu günden bu güne gerek Bartın’da gerekse Ankara’da Bartınlılarla bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bu kez Bakanlıkta, Bartın, Ulus, Amasra ve Kurucaşile İlçesi muhtarları, Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD), AK Parti Bartın Gençlik Kolları ve Zonguldak Maden Şehitleri Aileleri Yaşatma Derneği Başkanı Çetin Yiğit ve Bartınlı maden şehitlerinin aileleriyle bir araya geldi. GİAD, Başkanı Hüseyin Alp Akın ve yönetiminin ziyaretiyle ilgili Bakan Tunç, “ Bartın Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Hüseyin Alp Akın ve yönetimini, Bakanlığımızda konuk ettik. Başarılı genç girişimcilerimizin güzel memleketimiz Bartın’daki çalışmaları üzerine bilgi alışverişinde bulunduk. Kıymetli hemşehrilerime nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu

Maden şehidi aileleriyle bir arada

Zonguldak Maden Şehitleri Aileleri Yaşatma Derneği Başkanı Çetin Yiğit’le birlikte Bartınlı maden şehitlerinin aileleriyle Bakanlıkta bir araya gelen Tunç, “Şehitlerimizin ailelerine, onların emanetlerine daima sahip çıkacağız. Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Bakanlıkta muhtarlar zirvesi

Yılmaz Tunç’un bir diğer ziyaretçileri de Ulus, Amasra ve Kurucaşile İlçesi muhtarları oldu. 16 yıllık Bartın Milletvekilliği döneminde muhtarlarla sürekli dirsek temasında olan Tunç, bu özelliğini bakan olduktan sonra da bırakmadı. Muhtarları bu kez Bakanlıkta ağırlayan Tunç, “Ulus, Amasra ve Kurucaşile  ilçelerimizin mahalle ve köy muhtarları ile toplantıda bir araya geldik. Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz'ın da yer aldığı toplantımızda, mahallelerimizde ve köylerimizde yürüttüğümüz çalışmaları değerlendirdik, hemşehrilerimizin talepleri üzerine konuştuk. Güzel memleketimiz Bartın’ın her bir köşesindeki hizmetlerimizin kalitesini daha da arttırmak, hemşehrilerimizin taleplerini eksiksiz karşılamak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Partili gençlerle buluştu

AK Parti Bartın Teşkilatıyla da yakın temasını sürdüren Tunç, AK Parti Bartın Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz’ın da yer aldığı ziyarette AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Taş ve yönetimi ile bir araya geldi. Gençlerin AK Parti Teşkilatına güç kattığını belirten Yılmaz Tunç, “Gençlerimizin enerjisine ve vizyonuna şahit oldukça geleceğe daha büyük bir umutla bakıyoruz.  Teşkilatımıza güç katan gençlik kollarımızın çalışmaları ve hedefleri üzerine konuştuk. Gençlik Kolları Başkanımız Mahmut Taş ve yönetimine ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri için teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

 

Tunç'tan Ankara'da Bartın trafiği
Tunç'tan Ankara'da Bartın trafiği
Tunç'tan Ankara'da Bartın trafiği
Tunç'tan Ankara'da Bartın trafiği
Tunç'tan Ankara'da Bartın trafiği