Tunç 'Önemli olan gönüllere girebilmek'

14 Mayıs Milletvekili seçimleriyle birlikte 16 yıllık Bartın Milletvekilliği sona erecek olan ve seçimden sonra partisinin önemli kademelerinde görev alması beklenen AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 'Önemli olan kubbede hoş bir seda bırakabilmek. Önemli olan gönüllere girebilmek. Bu göreve beş dönemdir layık gören Bartın'a en uzun süre milletvekili yapma fırsatı veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve desteklerini her dönemde artırarak gösteren kıymetli Bartınlı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum' dedi.

Tunç 'Önemli olan gönüllere girebilmek'

14 Mayıs Milletvekili seçimleriyle birlikte 16 yıllık Bartın Milletvekilliği sona erecek olan ve seçimden sonra partisinin önemli kademelerinde görev alması beklenen AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, sosyal medyadan bir paylaşımda bulunarak milletvekilliğinin sona ermesi ve AK Parti’nin yeni milletvekili adaylarıyla ilgili ilk kez konuştu. “Önemli olan kubbede hoş bir seda bırakabilmek” diyen Grup Başkanvekili Tunç, milletvekilliğin sona ermesiyle ilgili “Önemli olan kubbede hoş bir seda bırakabilmek. Önemli olan gönüllere girebilmek. Aşağıdaki mesajlar binlercesi içinden sadece buraya sığdırabildiklerim. Bu güzel insanlara hizmet etme şerefini bizlere bahşettiği için Rabbimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu göreve beş dönemdir layık gören Bartın’a en uzun süre milletvekili yapma fırsatı veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve desteklerini her dönemde artırarak gösteren kıymetli Bartınlı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Yine ülkemiz için çalışacağız yine Bartın’ımız için çalışacağız. Buradayız. Türkiye Yüzyılı için hep birlikte durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerinde bulundu.

Aldatmaz ve Kalaycı’ya başarılar diledi

AK Parti’nden Bartın Milletvekili Adayları olarak gösterilen Yusuf Ziya Aldatmaz ve Turhan Kalaycı’ya da başarılar dileyen Yılmaz Tunç, şunları söyledi:

“28. Dönem Milletvekili adaylarımız açıklandı. AK Parti’mizin Bartın adayları Yusuf Ziya Aldatmaz ve Turhan Kalaycı olarak belirlendi. Her iki adayımızı da tebrik ediyorum.

Bartın halkının yakından tanıdığı sevilen sayılan, iş ve siyasi hayatlarında başarıları ile herkesin takdirini kazanmış bulunan her iki adayımızın her kesimden destek alarak Bartın’ımızı 14 Mayıs’tan itibaren TBMM’de en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.  Bartın’daki hizmet ve icraat bayrağını onurla ve gururla devredeceğim Yusuf Ziya Aldatmaz ile Turhan Kalaycı kardeşimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

“Bartın’ımızı sayısız eserlerle donattık”

Bartın’ı 2007 yılından buyana parlamentoda 5 dönemdir temsil etmenin onur ve gururunu tarafıma yaşatan Bartınlı hemşehrilerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Bartın’daki teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Onların güvenlerini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışarak Bartın ilimizi merkezinden ilçelerine, beldelerinden köylerine sayısız eserlerle donattık. Bartın’ımızı ve AK Partimizi Parlamentoda en güzel şekilde temsil etmenin, önemli görevleri üstlenerek hemşehrilerimizin güvenlerine layık olabilmenin gayretinde oldum. Bundan sonra da gerek ülkemiz için gerek Bartın’ımız için çalışmaya devam edeceğim.

“2-0’a her zamankinden daha yakınız”

15 yıl önce Bartın’da Mehmet Asım Kulak ve Hacı İbrahim Kabarık abilerimizden devraldığım hizmet ve icraat bayrağını 14 Mayıs’ta Bartın halkından alacakları destekle Yusuf Ziya Aldatmaz ve Turhan Kalaycı kardeşimize devredeceğim.  Türkiye Yüzyılı için hep birlikte çok çalışacak her zamankinden daha yakın olduğumuz 2-0’lık sonuca Bartınlı hemşehrilerimizin desteği ile ulaşacağımızdan hiç şüphem olmayacaktır.