Tunç, Cumhuriyet Bayramını kutladı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Cumhuriyetin 99. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Tunç mesajında 'Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma kararlılığımızdan hiç taviz vermeden çalışmaya devam ediyoruz' dedi.

Tunç, Cumhuriyet Bayramını kutladı

AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, Cumhuriyetin 99. Kuruluş yıldönümü mesajında şunları söyledi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının en olumsuz şartları aşarak yükselttikleri bağımsızlık ruhu ve ülkeyi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma azmi ile kurdukları Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümünü milletçe kutlamanın sevinci içerisindeyiz.

Cumhuriyet, millet iradesinin hâkim olduğu en yegâne yönetim biçimidir. 99 yıllık süreçte Cumhuriyetimiz çeşitli badirelerden geçmiş, millet iradesinin üzerinde başka iradeler gören vesayetçi anlayışlar nedeniyle ülkemiz zaman zaman enerji kaybetmiştir. Terör örgütlerinin saldırılarından 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar yaşadığımız tüm hadiseler, bu tarihi mücadelenin tezahürleridir. Milletimizin ortaya koyduğu tavır, bugün ülkemizin birliğine, dirliğine, bu topraklardaki varlığına kast eden terör örgütleri ve şer odaklarına net bir cevap olmuştur.

Ülkemizi parçalamak isteyenler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşu milletimizin izzetli direnişi karşısında çaresiz kalmışlardır. Bugün de ülkemizin her köşesinde refah ve huzur ikliminin hakim olması için milletçe birbirimize kenetleniyor; istiklalimizi, cumhuriyetimizi ve demokrasimizi tehdit eden bütün şer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz. Herkes emin olsun ki, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kastetmek isteyen güçler, devletimizi ve milletimizi bütün azamet ve kudretiyle daima karşılarında bulacaklardır.

Biz şehitlerimizin emanetine sonuna kadar sahip çıkmakta kararlıyız. Ülkemizi huzur içerisinde birlik içerisinde çok daha ileriye taşımaya, lider ülke yapmak için, halkımızın refahını artırmak için gecemizi gündüzümüze katmaya inşallah devam edeceğiz. Bayrağımıza her zaman sahip çıkacağız.

Nice kahramanların kanıyla sulanmış mukaddes topraklara layık olduğu üzere; büyük ve güçlü Türkiye’yi geleceğe taşımanın yolu, bir ve beraber olmaktan geçmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Milletimizin ve Bartınlı hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, bu vatanı bizlere emanet eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."