Tunç, 2022'nin en fazla haberi olan ismi oldu

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 2022'nin nabzını tutan insansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre, en fazla habere konu olan kişileri arasında listenin ilk sıralarında yer aldı.

Tunç, 2022'nin en fazla haberi olan ismi oldu

2022'nin nabzını tutan insansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre, en fazla habere konu olan kişileri raporladı. Bu yıl 8,948 haber kaynağında 2,286,285 adet haber yapılan AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, toplamda 2,610,861,463 okunma sayısı ile listenin önemli isimleri arasında yer aldı.

AK Parti Grup Başkanvekilliği görevini yürüten Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, TBMM Genel Kurulunda 140'ı aşkın konuşma yaparak, kürsüyü en fazla kullanan Milletvekilleri arasında yer aldı. Meclis Araştırma ve Soruşturma Komisyonlarında Başkan, Başkanvekili ve Sözcü olarak aktif görevlerde bulundu.

Başta Cinsel İstismar olmak üzere Çocuklara yönelik her türlü istismar olaylarının araştırılması amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonunun Başkanlığını, 17-25 Aralık Yargı Darbesi girişimi sonrasında TBMM'de kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu'nun Başkanvekilliğini, Soma'da meydana gelen Maden kazasının ardından kurulan Maden Kazalarının Araştırılması amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nun Başkanvekilliğini, Haberleşme Özgürlüğüne ve Özel Hayatın Gizliliğine Yönelik İhlallerin Tespiti ve Önlenmesine İlişkin Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu'nun sözcülüğünü yürüttü.