TSO yönetimi toplandı

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık başkanlığında Bartın TSO hizmet binasında gerçekleştirildi.

TSO yönetimi toplandı

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık başkanlığında Bartın TSO hizmet binasında gerçekleştirildi. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısına Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları M. İlker Yıldırım ve S. Cem Yıldız, Muhasip Üye Keramettin Şenkal, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hasan Ufuk, Egemen Kemik, Necati Sandıkçı ve Genel Sekreter Ahmet İncekara katılım sağladı.

Balık: “Çalışmalarımız ivedilikle devam etmektedir”

Gündem maddelerinin değerlendirilmesi ile başlanan toplantıda Başkan Halil Balık Oda  üye ilişkilerinin önemini vurgulayarak yönetim kurulu üyeleri ile istişarede bulundu. Başkan Balık “Her geçen gün üyelerimizle olan ilişkileri ve hizmetimizi daha ileriye taşınması için çalışmalarımız ivedilikle devam etmektedir. Bilhassa aylık düzenlediğimiz Meslek Komite toplantılarında tarafımıza ulaşan istek ve önerileri dikkate alarak, üyelerimizin sorunları hakkında çözüm haritası sunmak bizim için gurur verici. Her zaman hatırlattığımız gibi Bartın TSO olarak her zaman görevdeyiz. Odamız herkese ve bütün fikirlere açık” dedi.

Üyelerin öncelikli sorunları ve çözümleri noktasında yapılacak çalışmaların belirlenmesiyle devam eden toplantı, gelen evrakların tetkiki, dilek ve temenniler ile sona erdi.