TSO yeniden Balık'a emanet

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimlerini mevcut başkan Halil Balık kazandı. Tek liste ile gidilen seçimde Balık, yeniden Bartın TSO Başkanlığına seçilirken iki ismin yarıştığı Meclis Başkanlığında Hüseyin Çalıkoğlu seçilen isim oldu.

TSO yeniden Balık'a emanet

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yeni başkanı ve yönetimini belirlemek için sandık başına gitti.

Geçtiğimiz hafta yapılan Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerinin kesinleşmesinin ardından Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçilen 25 kişilik Meclis üyeleri kendi aralarında seçime giderek yeni TSO Başkanını belirledi.

TSO’daki seçimlerde Başkanlık seçiminin yanı sıra Meclis Başkanlığı ile Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri, Disiplin Kurulu Asil ve Yedek üyeleri, Genel Kurul Delegesi asil ve yedek üyelerinin seçimi de gerçekleştirildi.

Hüseyin Çalıkoğlu ve Erkan Eroğlu çekişti

Meclis Başkanlığı seçim yarışı, Hüseyin Çalıkoğlu ile Erkan Eroğlu, arasında gerçekleşirken, 24 üyenin oy kullandığı seçimde Hüseyin Çalıkoğlu 13, Erkan Eroğlu ise 11 oy aldı. 

Tek listeyle yeniden seçildi

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında yapılan seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı için saat 14.00'da başlayan oy verme işlemi saat 17.00'de sona erdi. Saat 17.00'de sandıklar kapanarak oy sayım işlemine geçildi. Açılan sandıktan 18 geçerli oy çıkarken 6 boş oy çıktı. 
Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Halil Balık yeniden başkan seçildi. 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nun listesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, asil listede Salim Cem Yıldız, Egemen Kemik, Necati Sandıkçı, Keramettin Şenkal, M. İlker Yıldırım, Hasan Ufuk’tan oluştu.

TSO yeniden Balık'a emanet
TSO yeniden Balık'a emanet
TSO yeniden Balık'a emanet