TSO, üyelerinin yanında

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Oğullar ve Genel Sekreter Ahmet İncekara yer aldı.

TSO, üyelerinin yanında

Ziyaret kapsamında Toptan İnşaat firma yetkilisi Fatih Toptan, AS OSGB firma yetkilileri Sinan Kireç ve Ahmet Alptuğ Köseoğlu, Beşelden İnşaat firma yetkilileri Behsat Berker Aldatmaz, Fatih Demircioğlu, Murat Demir, Serkan Çebi ve Özcan Ergin, Perşembeli Otomotiv yetkilisi Altan Durası, Hemi De Düğün Salonu yetkilisi Mehmet Bulut’a ziyaret gerçekleştirildi.

Bartın’ın ekonomisi, İlimizdeki kuruluşların sorunları ve beklentileri kapsamında yapılan ziyaretlerde, Odanın gerçekleştirdiği ve takip ettiği çalışmalar hakkında bilgiler vererek, üyelerin sektörlerinde yaşadıkları sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Balık: “İlimizin ekonomisi açısından çok önemli”

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Bartın TSO Başkanı Halil Balık, “Bartın ekonomisine değer katan her kişi bizim için büyük önem arz etmektedir. Bilhassa bulunduğu sektörün dinamiklerine uygun gelişim gösteren ve katma değer yaratan kuruluşlar İlimizin ekonomisi açısından çok önemlidir. Bugün üyelerimizin sorunlarını ve bizden beklentilerini dinledik. Üyelerimiz ile her zaman istişare içinde olmaya devam edeceğiz. İlimiz ve bölge ekonomisine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.