TSO üyelerine özel indirimler geliyor

Bartın Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO) haftalık yönetim kurulu toplantısında konuşan TSO Başkanı Halil Balık, 'Üyelerimizin harcama kalemlerinde tasarruf oluşturabileceği çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz. Bartın TSO üyelerine indirim fırsatı sağlayacak firmalar ile 'İndirim Protokolü' anlaşmalarına başladık. Bu anlaşmalar kapsamında Bartın TSO üyesi olanlar, üye kimlik kartını kullanarak, alınan ürün veya hizmet karşılığında belirli oranlarda indirim alacaklardır' dedi.

TSO üyelerine özel indirimler geliyor

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını, Halil Balık başkanlığında Bartın TSO hizmet binasında gerçekleştirildi. Toplantıya Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Salim Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyeleri; Necati Sandıkçı, Sertaç Şimşek, Yücel Oğullar ve Genel Sekreter Ahmet İncekara katılım sağladı.

“İndirim protokolü anlaşmalarına başladık”

Gündem maddelerinin değerlendirilmesi ile başlanan toplantıda, üye kimlik kartları hakkında yönetim ile istişarede bulunan Başkan Balık “Üyelerimizin harcama kalemlerinde tasarruf oluşturabileceği çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz. Bartın TSO üyelerine indirim fırsatı sağlayacak firmalar ile “İndirim Protokolü” anlaşmalarına başladık. Bu anlaşmalar kapsamında Bartın TSO üyesi olanlar, üye kimlik kartını kullanarak, alınan ürün veya hizmet karşılığında belirli oranlarda indirim alacaklardır. Protokol yaptığımız firma sayısını zamanla artırarak üyelerimizin bu uygulamadan en iyi şekilde istifade etmesini sağlayacağız. Bu fırsatlardan faydalanmak isteyen üyelerimiz, üye kimlik kartlarını Bartın TSO’dan ücretsiz bir şekilde alabilecektir” ifadelerine yer verdi.

Üyelerin öncelikli sorunları ve çözümleri noktasında yapılacak çalışmaların belirlenmesiyle devam eden toplantı, gelen evrakların tetkiki, dilek ve temenniler ile sona erdi.

Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan ziyaret

Toplantı sonrasında, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kastamonu İl Koordinatörü Ahmet Kuyulu ve Bartın TSO hizmet binasında faaliyete başlayan TKDK Bartın yetkilileri, Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, önümüzdeki süreçlerde çağrıya çıkılacak IPARD 3 destekleri hakkında geniş bilgilere yer verildi. Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve temenniler ile son buldu.