TSO, üye ziyaretlerine devam ediyor

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, pandemi sürecinde oda üyelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Balık, Bartın Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetini sürdüren Şanver Helva ve Şekerleme İmalatı San.ve Tic. Ltd. Şti. ile Zimaro Ayakkabıcılık San. ve Tic. Ltd. Şti.'ne ziyarette bulundu.

TSO, üye ziyaretlerine devam ediyor

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  Başkanı Halil Balık, pandemi sürecinde oda üyelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Balık, Bartın Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetini sürdüren Şanver Helva ve Şekerleme İmalatı San.ve Tic. Ltd. Şti. ile Zimaro Ayakkabıcılık San. ve Tic. Ltd. Şti.’ne ziyarette bulundu. Firma yetkilileri ile bir araya Balık’a gerçekleşen ziyaretlerde Bartın OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, BAKKA Bartın Koordinatörü O.Bahadır Kalecik, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Proje sorumluları eşlik etti.

Balık: “Süreci titizlikle takip ediyoruz”

Ziyaretlerde ilgili kurum yetkilileri tarafından firmalara bölgesel kalkınma fonu, devlet destek ve teşvikleri hakkında bilgiler aktardı. Halil Balık; “Devlet yardımları, gelişmekte olan ülkelerde gerek iç piyasanın büyütülmesi gerekse dış piyasalarla rekabet edebilmesi yönünden yatırım oranının artırılmasında ve ihracatın yüksek seviyelere ulaşabilmesinde önemli bir yere sahiptir. Oda olarak reel sektörümüzün, KOBİ’lerimizin sorunlarını dinlemek ve yanlarında olabilmek adına pandemi kurallarına uygun olarak ziyaretlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Düzenli olarak yaptığımız ziyaretlerimizde firmalarımızın bizlere ilettiği talepleri not alıyor, ilgili mercilere ileterek süreci titizlikle takip ediyoruz. Amacımız üyelerimizin sorunlarına çözüm üretebilmek, Devlet destek ve teşviklerinden faydalanmalarını sağlayarak pandeminin olumsuz etkilerini en aza indirmek, ilimizi ve bölgemizi ekonomik, sosyal açıdan güçlendirerek, bölgesel kalkınmayı sağlamak’’ dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık oda çalışmaları, projeleri ve bölgedeki mevcut gelişmeler hakkında da bilgiler verdi. Şanver Helva ve Şekerleme İmalatı San.ve Tic. Ltd. Şti. ile Zimaro Ayakkabıcılık San. ve Tic. Ltd. Şti. TSO Başkanı Halil Balık'a bu süreçte kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaretler karşılıklı fikir alışverişinin ardından son buldu.