TSO'dan SMMMO'ya ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'na (SMMMO) ziyarette bulundu.

TSO'dan SMMMO'ya ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık’ı ve beraberinde Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara’yı, SMMMO Başkanı Tuncay Maden, Başkan Yardımcısı Harun Atay, Sayman Üye Hasan Güner ve Genel Sekreter Cihat Bilgin karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Maden, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ile odalara kayıt olma ve vergi dairesini kapatan gerçek kişi ticaret işletmeleri, mutabakat komitesi, esnaf tacir ayrımı, 7440 sayılı yapılandırma kanunu hakkında istişarelerde bulundu.

Mali müşavir ve muhasebecilerin iş dünyasının en büyük parçası olduğunu ifade eden TSO Başkanı Balık, ‘’Ekonominin içinde yer alan sanayicimizin, tüccarımızın, esnafımızın yükünü muhasebeciler çekmekte. İş insanları olarak yapmış olduğumuz çalışmaların devletle iltisağını sağlayan muhasebeciler önemli işlere imza atıyor. Bu anlamda kendilerine müteşekkiriz. Ekonomiye yön veren bir sivil toplum kuruluşu olarak, muhasebeci ve mali müşavirlerimiz ile her zaman karşılıklı istişare içinde olmaya gayret gösteriyoruz. Her iki tarafın ortak noktası tüccar ve sanayicilerimiz için çalışmaktır,’’ dedi.

Ziyaret odaların ortaklaşa düzenleyeceği toplantı ve seminerler hakkında yapılan iş planının ardından son buldu.