TSO'dan Karaman ve Emiroğlu'na ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S.Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Oğullar ve Genel Sekreter Ahmet İncekara ile Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman ile Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TSO'dan Karaman ve Emiroğlu'na ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S.Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Oğullar ve Genel Sekreter Ahmet İncekara ile Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman ile Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Ziyareti gerçekleştiren heyet, Başkan Mustafa Karaman'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman; Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık’a, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu’na ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Bölge için yapılacak ortak çalışmaların istişare edilmesiyle devam eden ziyaret, dilek ve temenniler ile son buldu.

Hasankadı Belediye Başkanını da ziyaret ettiler

Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu'nu da ziyaret eden TSO,  Başkan Emiroğlu'na hayırlı olsun temennisinde bulunarak, görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu; Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık’a, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu’na ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Bölge için yapılacak ortak çalışmaların istişare edilmesiyle devam eden ziyaret, dilek ve temenniler ile son buldu.