TSO bir kez daha toplandı

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık başkanlığında Bartın TSO hizmet binasında gerçekleştirildi.

TSO bir kez daha toplandı

Olağan Yönetim Kurulu Toplantısına Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız, Sayman Üye Keramettin Şenkal, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hasan Ufuk, Necati Sandıkçı, Sertaç Şimşek, Yücel Oğullar ve Genel Sekreter Ahmet İncekara katılım sağladı.

Aralık ayının ilk Yönetim Kurulu Toplantısı, 1 Aralık tarihinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığından ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden M. İlker Yıldırım ve Egemen Kemik ‘in ziyareti ile başladı.

Görev değişikliğinden dolayı yeni görev dağılımı yapılan toplantıda, Sayman Üye Keramettin Şenkal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ufuk ise Sayman Üyeliğine seçildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, “Bütün faaliyetlerimizde öncülük ederek Bartın TSO’ya değer katan M. İlker Yıldırım ve Egemen Kemik’e teşekkür ediyorum. Bu sebeple Yönetim Kuruluna dahil olan Sertaç Şimşek ve Yücel Oğullar’a görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Vedalaşma ve temenniler ile devam eden toplantı, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.