TSO 45. Yapı Fuar'ına katıldı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile birlikte Türk Yapı Sektörünün ve Bölgesinin lider yapı fuarına katıldı.

TSO 45. Yapı Fuar'ına katıldı

Bu yıl 45. Kez  düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı 26/29 Nisan 2023 tarihlerinde kapılarını açtı.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre merkezinde Türkiye’nin en büyük inşaat ve yapı malzemeleri fuarı niteliğinde olan organizasyona Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara ve oda üyeleri katılım sağladı.

Fuara katılan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri; yalıtım, kaplama, yapı kimyasalları, boya, kapı, beton ve donatı elemanları, kaba yapı, tesisat, çevre düzenleme, iklimlendirme, mutfak, doğrama ve daha birçok sektörde sunulan yeni ürünleri ve son gelişmeleri incelediler.

TSO Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, fuar sonrası yaptığı açıklamada.’’ Türkiye’nin en büyük fuarı olan 45. Yapı Fuarına oda üyelerimiz ile katılım sağladık. Oda üyelerimizin firmalar ile birebir görüşmeler sapladı. Bu görüşmelerin üyelerimizin iş hayatlarına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu tür fuar organizasyonlarımız devam edecek.’’ dedi.

Ayrıca fuarda stant açan Bartın TSO üyeleri Bilginler Beton ve Işıklar Tuğla firmalarının stantlarını da ziyaret edildi.