TSO, 2024 bütçesini masaya yatırdı

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısında konuşan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, 'Bütün üyelerimiz Bartın ekonomisinin bir değeridir. Paydaşlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler ve kurum içi toplantılarımız sonucunda eylem haritamızı sürekli güncelliyoruz. Bu sebeple kişi veya kurumlardan Bartın ekonomisine değer katacak her türlü fikre ve projeye açığız' dedi.

TSO, 2024 bütçesini masaya yatırdı

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık başkanlığında Bartın TSO hizmet binasında gerçekleştirildi. Toplantıya Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyeleri; Necati Sandıkçı, Sertaç Şimşek, Yücel Oğullar ve Genel Sekreter Ahmet İncekara katıldı.

Gündem maddelerinin değerlendirilmesi ile başlanan toplantıda, üye ilişkilerinin önemi hakkında yönetim ile istişarede bulunan Başkan Halil Balık “Bütün üyelerimiz Bartın ekonomisinin bir değeridir. Bu değeri en iyi şekilde korumak ve geliştirmek için çalışmalarımız mütemadiyen devam etmektedir. Paydaşlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler ve kurum içi toplantılarımız sonucunda eylem haritamızı sürekli güncelliyoruz. Bu sebeple kişi veya kurumlardan Bartın ekonomisine değer katacak her türlü fikre ve projeye açığız.” İfadelerine yer verdi.

2024 Bütçesinin görüşülmesi ile devam eden toplantı, gelen evrakların tetkiki, dilek ve temenniler ile sona erdi.